Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou viatja a Budapest per promocionar la destinació a la Fira Utazas

dimecres 04 març 2020

El cap de setmana passat, del 27 de febrer a l’1 de març, el Patronat Municipal de Turisme va desplaçar-se fins a la capital hongaresa, sota el paraigües de Turespaña

El Patronat Municipal de Turisme de Salou, a través del tècnic de promoció David Portero, va viatjar el cap de setmana passat a Budapest (Hongria), per tal de promocionar la destinació a la Fira Utazas.

Des del dijous, 27 de febrer, i fins el diumenge, 1 de març, Salou va participar a la fira de turisme de la capital hongaresa sota el paraigües de Turespaña, juntament amb diverses destinacions d’arreu de l’Estat: Ibiza, Benidorm, Islas Canarias, Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura i Cantabria.

El Patronat Municipal de Turisme de Salou també va traduir material promocional específic en hongarès.

Cal dir que Hongria és un mercat interessant per a Salou i fidel a Espanya. Aquests últims anys, l’espanyol s’ha situat entre els 3 països receptors més importants de turistes hongaresos.

Hongria és el país de la part de l’Europa de l’Est amb més connexions àrees amb Barcelona, des de Budapest i Debrecen. L’any 2019 es va tancar amb 12 destinacions espanyoles connectades amb Budapest. L’estiu passat, també es va començar a operar des de la ciutat de Debrecen, fins a Mallorca i Barcelona.  

Galeria d'imatges

IMG-20200227-WA0062.jpg
IMG-20200227-WA0060.jpg
IMG-20200227-WA0061.jpg

Document Actions