Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Smart Times 2017 se celebrarà a Salou

dimecres 08 febrer 2017

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 16 i 17 de juny

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut la visita de la Dra. Annete Winkler, CEO Smart, el president de Mercedes-Benz España, Reiner Hoeps que, acompanyats d’altres membres gestors de l’empresa, li han comunicat que Salou serà la seu de la trobada anual d’Smart Times que se celebrarà els proper 16 i 17 de juny de 2017 al municipi.

Aquest és un esdeveniment de caràcter internacional que aplega cada any en una ciutat diferent centenars d’aficionats i amants d’aquest vehicle de tot el món, i que en aquesta ocasió passaran uns dies a Salou amb un extens programa d’activitats a realitzar, a més de la tradicional concentració i recorregut d’Smart’s per la ciutat. Recordar que l’any passat es van reunir més de 1.600 Smarts en la concentració que es va dur a terme a Hamburg, Stuttgart.

L’alcalde els ha manifestat la seva satisfacció per haver escollit Salou per la trobada i els ha dit que “iniciatives com aquesta prestigien i donen bona imatge a la ciutat, i per això sempre seran benvingudes”.     

Galeria d'imatges

smart.jpg
smart1.JPG
P1000951.JPG

Document Actions