Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

VisitSalou convoca un nou concurs a Instagram

dimecres 26 juliol 2017

Els participants han de pujar les fotos a Instagram amb el hashtag #LiveSalou fins el proper 21 d’agost

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha convocat un nou concurs a través de les xarxes socials. Aquests s’ha convocat a través d’Instagram per tal de que tant els salouencs com els visitants puguin compartir les imatges dels racons que més els agraden de Salou, els seus llocs preferits,...

El concurs, s’allargarà fins al proper dilluns 21 d’agost a les 9 hores. La participació es lliure i gratuïta, únicament s’ha de tenir un compte d’Instagram i etiquetar la fotografia pujada amb el hashtag #LiveSalou. L’esdeveniment és un pas més en la tasca de consolidació de les xarxes socials com a eina de difusió i divulgació de la marca VisitSalou a través del màrqueting online.

L’autor/a de la millor imatge, que serà la més votada al facebook de visitsalou des del dilluns 21 d’agost fins el dia 31 d’agost, serà obsequiat/da amb tres dies inoblidables a PortAventura Resort. El premi serà per un únic guanyador que s’endurà un pack format per 3 entrades dobles a PortAventura Park per a la temporada 2017/2018 i 2 nits d’hotel a PortAventura World en regim de mitja pensió.

El Patronat Municipal de Turisme de Salou fa poc més d’un any que desenvolupa una important tasca de promoció de la capital de la Costa Daurada a través de les xarxes socials per consolidar el posicionament de la pàgina web www.visitsalou.eu, en el marc del programa de difusió de la marca a través del màrqueting online.

El/la guanyador/a tindrà un màxim de 15 dies per confirmar l’acceptació del premi. Pasat aquest temps, i no havent rebut resposta, l’organització es reserva el dret de cedir el 1er premi al segon classificat, i així successivament.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç https://premium.easypromosapp.com/p/812984

Galeria d'imatges

foto_peke.jpg
foto_gran.jpg

Document Actions