Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Visita a l’entorn natural de la Cala Morisca, en el marc de la Jornada sobre turisme en família i sostenible

dimecres 04 març 2020

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va acompanyar el professor i expert internacional Jafar Jafari, que va poder fer un tram del recorregut el Camí de Ronda caminant, a la vegada que admiraba les vistes des del Mirador de la Cala Morisca

L’entorn natural de la Cala Morisca i part del Camí de Ronda ha estat visitat a principis d’aquesta setmana per l’expert internacional Jafar Jafari, professor d’Allotjaments i Turisme a la Universitat de Wisconsin-Stout (EE.UU), acompanyat per l’alcalde de Salou, Pere Granados.

Ambdós han participat els dies 2, 3 i 4 de març, com a ponents, a la Jornada Internacional sobre la importància del turisme en família i sostenible per a agents del sector turístic de la demarcació. Un acte organitzat per la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, que va tenir lloc a la Sala Europa del Teatre Auditori.

L’excursió realitzada té com a finalitat transmetre al professor Jafari l’existència d’un entorn privil·legiat a Salou, vorejant el mar, que es pot veure de forma espectacular des de dalt del Mirador de la Cala Morisca, una veritable joia de la natura. Així ho ha explicat l’alcalde de Salou, que manifesta que “a la nostra destinació hi tenim algunes de les millors platges de la Costa Daurada”. Així mateix, el batlle ha destacat la intenció de convertir Salou en una ciutat intel·ligent, responsable i sostenible, en tots els vessants.

El professor Jafar Jafari ha pogut veure, sobre el terreny, l’espai de 9.200 metres quadrats, situat prop de la Cala Crancs, i que antigament ocupava el Xalet Pedrol Rius. Durant el recorregut, ahir dimarts, l’alcalde li va mostrar les espècies botàniques autòctones que s’han plantat al llarg del Camí de Ronda. També van visitar l’entorn del Far de Salou.

Cal recordar que la Cala Morisca i el seu mirador són accessibles caminant 5 minuts des de la parada Ginesta del Trenet de Salou. Es tracta d’una zona de gran interès natural i ecològic del Cap Salou, a la vegada que s’incorpora al traçat del Camí de Ronda. Un itinerari pels amants del healthy lifestyle i de conèixer els secrets de la natura.

Galeria d'imatges

1.jpg
2.jpg
5.jpg
7.JPG
8.JPG
9.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
16.JPG
18.JPG
19.JPG
21.JPG

Document Actions