Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de Salou posa en marxa una nova edició del Pla d'Ocupació Local "Jaume I"

dijous 08 març 2018

Està adreçat a persones en situació d’atur, demandants d’ocupació i que no perceben prestació per desocupació

Es podran presentar les instàncies i la documentació necessària del dijous 8 al dimarts 27 de març a la OAC

El servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat les 25 places del nou pla d’ocupació local “Jaume I” 2018 que tenen en compte diferents sectors de la població per tal de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat. Les places a cobrir s’han incrementat aquesta nova edició i, com cada any, s’han dissenyat atenent els perfils professionals de les persones aturades de Salou i dels projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

Des del departament d’Ocupació de l’Ajuntament s’ha apostat per aquesta iniciativa des del principi i s’ha dut a terme amb finançament totalment local. El regidor d'Ocupació, David Gonzalez, ha explicat que "l’objectiu d’aquesta convocatòria és millorar les possibilitats d’accés al mercat laboral i a aconseguir pal·liar temporalment la situació socioeconòmica de les persones contractades”. Gonzalez, ha afegit que “el Pla d’Ocupació Local 2018 incorpora, a més, un mòdul formatiu en tècniques de recerca de feina."

En total s’han creat 25 llocs de treballs: 9 places de peó i oficial/a de paleteria; 7 de peó i oficial/a de jardineria; 3 de peó i oficial/a de muntatge i instal·lacions; 1 de dinamitzador/a juvenil; 2 d’agents cívic;  1 de peó de manteniment d’instal·lacions; i 2 places d’auxiliar de programes i subvencions.  Es podran presentar les instàncies i la documentació necessària en la OAC fins el dimarts 27 de març.

El procés de selecció constarà d’una prova pràctica, que podrà ser escrita en funció del tipus de lloc de treball i relacionada amb les tasques a desenvolupar per valorar els coneixements i competències dels candidats; i d’una entrevista personal per part de l’òrgan de selecció per tal de valorar la idoneïtat de les persones aspirants i aprofundir en el coneixement dels aspirants, mitjançant la valoració del seu currículum i les seves competències transversals i específiques.

Les persones seleccionades seran contractades per un període de 3 o 6 mesos, en funció al lloc de treball –en el cas del peó i oficial/a de muntatge i instal·lacions i el de dinamitzador/a juvenil el contracte podrà ser prorrogable mensualment fins a un màxim de 12 mesos-; i realitzaran projectes de manteniment de la ciutat, actuacions puntuals i arranjament de petites obres urgents a la via pública, manteniment de les estructures de fusta de les zones de platja, treballs de jardineria, dinamització i realització d'activitats per a joves, o la realització de campanyes cíviques informatives i de conscienciació a la ciutadania.

El Pla d’Ocupació Local Jaume I 2018 comptarà amb el suport del personal del SOM Salou un cop finalitzin els contactes, i mentre es continuï en la recerca de feina. Recordar que la quantitat destinada al nou Pla es de prop de 300.000 euros.

Galeria d'imatges

petita_ocupacio_jaume_i.jpg
pla_ocupaci_local_Jaume_I_2018.jpg

Document Actions