Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Salou engega un nou Pla d’Ocupació destinat a titulats universitaris

dijous 26 octubre 2017

S’obre el termini per buscar els 3 candidats que treballaran 6 mesos i 1 any a jornada complerta  

El pla està finançat íntegrament per l’Ajuntament i està adreçat a persones en situació d’atur, demandants d’ocupació i amb titulació universitària   

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou engega el nou Pla Local d’Ocupació “Torre Vella 2017” finançat íntegrament per l’Ajuntament i que està destinat a persones en situació d'atur, demandants d’ocupació o bé com ocupats/des en millora de feina, i amb titulació universitària. D’aquesta manera, continuant amb la voluntat de l’Ajuntament i la Regidoria d’Ocupació de promoure iniciatives encaminades a millorar la situació de col·lectius amb dificultat d'inserció, s’ha volgut convocar aquest Pla d’Ocupació Local destinat al col·lectiu de titulats universitaris en els que també existeixen dificultats d'inserció al món laboral, a la vegada que desenvoluparan projectes d’interès general i social pel municipi com ampliar serveis destinats a persones que cerquen feina, formació i seguiment d’aturats, foment de l'emprenedoria o altres relacionats amb la millora de sistemes i programes informàtics, la qualitat i la transparència.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la gran feina feta des de la regidoria donant una oportunitat a aquests demandants d’ocupació amb titulació universitària ja que són persones amb una especialització que passaran a donar suport en els serveis del consistori.

El regidor d’Ocupació, David González, manifestava que “amb aquesta nova edició del pla d’ocupació local Torre Vella, continuem destinat recursos propis per tal de fomentar la ocupació entre la ciutadania per tal de seguir donant resposta a un col·lectiu de persones en atur amb una qualificació universitària que moltes vegades es veuen obligats a accedir a llocs de treball poc qualificats”. A més, afegia que “tot i que siguin places de duració determinada, es dóna la oportunitat a les persones que hi accedeixin a millorar les seves competències en el sector de la seva titulació, a la vegada que aportaran un gran valor afegit als projectes que realitzaran”. Els llocs de treball pels quals es convoca plaça són un orientador/a laboral, un prospector/a d’empreses i un tècnic/a de suport a la emprenedoria i l’empresa. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament a l’apartat de Treballa/Plans d’Ocupació Local i al propi Servei d’Ocupació Municipal; i les instàncies es podran presentar a l’OAC, a la planta baixa de l’Ajuntament i presentar-les al registre general en horari de 8:30h a 14:00h.

La titulació exigida és estar en possessió de qualsevol grau, diplomatura o llicenciatura de la branca de ciències socials i jurídiques pels perfils de Orientador/a i Prospector/a o de la branca d'administració i direcció d’empreses, empresarials o màrqueting pel Tècnic/a de suport a la emprenedoria i l’empresa. S'ofereix un contracte de sis mesos a jornada completa. González ha afegit que “com no pot ser d’una altra manera, l'Ajuntament de Salou continuarà destinant recursos en la creació de plans d'ocupació locals, amb un ampli ventall de perfils per ajudar a pal·liar la situació socioeconòmica del salouencs i salouenques”.

Galeria d'imatges

plaocupacio.jpg
POL_TORRE_VELLA_2017.png

Document Actions