Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de Salou posa en marxa una nova edició del Pla d'Ocupació Local "Jaume I"

dilluns 18 juny 2018

Està adreçat a persones en situació d’atur, demandants d’ocupació i que no perceben prestació per desocupació

El servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat les 25 places del nou pla d’ocupació local “Jaume I 2018” que tenen en compte diferents sectors de la població per tal de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat. Com cada any, s’han dissenyat atenent els perfils professionals de les persones aturades de Salou i dels projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

Des del departament d’Ocupació de l’Ajuntament s’ha apostat per aquesta iniciativa des del principi i s’ha dut a terme amb finançament totalment local.

L’alcalde, Pere Granados, els ha animat a treballar al servei dels veïns i visitants del municipi, ja que a partir d’ara formareu part de la cara visible del municipi. El regidor d'Ocupació, David Gonzalez, ha explicat que "aquesta es la tercera convocatòria, l’objectiu de la qual és millorar les possibilitats d’accés al mercat laboral i aconseguir pal·liar temporalment la situació socioeconòmica de les persones contractades”. Gonzalez, ha afegit que “el Pla d’Ocupació Local 2018, està finançat amb fons propis de l’ajuntament, que pretén reforçar els coneixements dels seus integrants i donar-los una oportunitat en el món laboral." Per la seva banda, el regidor de Recursos Humans, Jesús Barragán, ha explicat que “el pla pretén reforçar els serveis del municipi en l’època estival degut a l’augment de les necessitats en temporada alta.”

En total s’han creat 25 llocs de treballs: 9 places de peó i oficial/a de paleteria; 7 de peó i oficial/a de jardineria; 3 de peó i oficial/a de muntatge i instal·lacions; 1 de dinamitzador/a juvenil; 2 d’agents cívic;  1 de peó de manteniment d’instal·lacions; i 2 places d’auxiliar de programes i subvencions.

Les persones seleccionades seran contractades per un període de 3 o 6 mesos, en funció al lloc de treball –en el cas del peó i oficial/a de muntatge i instal·lacions, i el de dinamitzador/a juvenil el contracte podrà ser prorrogable fins a un màxim de 12 mesos-; i realitzaran projectes de manteniment de la ciutat, actuacions puntuals i arranjament de petites obres urgents a la via pública, manteniment de les estructures de fusta de les zones de platja, treballs de jardineria, dinamització i realització d'activitats per a joves, o la realització de campanyes cíviques informatives i de conscienciació a la ciutadania.

El Pla d’Ocupació Local Jaume I 2018 compta amb el suport del personal del SOM Salou un cop finalitzin els contactes, i mentre es continuï en la recerca de feina. Recordar que la quantitat destinada al nou Pla es de prop de 400.000 euros.

 

 

Document Actions