Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

El Servei d'Ocupació presenta una nova edició del Pla d'Ocupació Local "Jaume I"

divendres 30 març 2018

Està adreçat a persones en situació d’atur, demandants d’ocupació i que no perceben prestació per desocupació

Es podran presentar les instàncies i la documentació necessària en la OAC fins el dimarts 18 d’abril

El servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat les 21 places del nou pla d’ocupació local “Jaume I” que tenen en compte diferents sectors de la població per tal de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat. Les places a cobrir s’han dissenyat atenent els perfils professionals de les persones aturades de Salou i dels projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

En total s’han creat 21 llocs de treballs de perfils tan diferents com suport a la brigada en paleteria, i jardineria; conserges, auxiliars recepcionistes, auxiliar d’arxiu, dinamitzador juvenil, i agents cívics. Les persones seleccionades seran contractades per un període de 3 o 6 mesos, en funció al lloc de treball, i realitzaran projectes de manteniment de la ciutat, actuacions puntuals i arranjament de petites obres urgents a la via pública, manteniment de les estructures de fusta de les zones de platja, treballs de jardineria; dinamització i realització d'activitats per a joves, o la realització de campanyes cíviques informatives i de conscienciació a la ciutadania.

Des del departament d’Ocupació de l’ajuntament s’ha apostat per aquesta iniciativa des del principi i s’ha dut a terme amb finançament totalment local. El regidor d'Ocupació, David González, ha explicat que "amb aquesta nova convocatòria volem pal·liar temporalment la situació socioeconòmica de les persones contractades; millorant el seu accés al mercat de treball, tot desenvolupant projectes d’interès general i social per al municipi”. Gonzalez, ha volgut destacar que “aquest Pla d’Ocupació  Local incorpora un mòdul formatiu en tècniques de recerca de feina."

Destacar que el Pla d’Ocupació Local, Jaume I, comptarà amb el suport del personal del SOM Salou un cop finalitzin el contactes, i mentre es continuï en la recerca de feina. Recordar que la quantitat destinada al nou Pla es de prop de 200.000 euros.

Fitxers adjunts

Document Actions