Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

La borsa de treball per a monitors / es d’esports, oberta a rebre noves instàncies

dimecres 24 juliol 2019

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Laboral i Servei d’Ocupació, vol cobrir les necessitats de personal en les classes dirigides del Pavelló Municipal d’Esports

L’Ajuntament de Salou té convocada una borsa de treball permanent de monitors/es especialistes d’esports per cobrir les necessitats de personal en les classes dirigides del Pavelló Municipal d’Esports i, atesa la demanda existent d’aquest perfil, espera rebre noves instàncies de persones interessades. Aquesta borsa és competència de la regidoria de Dinamització Laboral i Servei d’Ocupació, el delegat de la qual és Jesús Barragán.

Per presentar les sol·licituds cal  consultar els requisits. Per saber la manera de presentació d’instàncies es pot accedir a la pàgina web a través d’aquest enllaç: https://seu.salou.cat/siac/DetalleTablon.aspx?id=1920

Cal dir que per exercir la professió d'animador o animadora o monitor o monitora esportiu professional en gimnasos, sales de condicionament físic i centres esportius anàlegs, de titularitat pública o privada, es requereix alguna de les titulacions següents: la llicenciatura en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport o el títol de grau corresponent; el títol de tècnic o tècnica superior en Animació d'Activitats Físiques i Esportives; certificat habilitació del consell d'Esports; estar inscrit al Registre Oficial de Professionals de l'Esport.

També es requereix el Nivell B2 de català; una fotocòpia del DNI; currículum vitae, drets d'examen: 10€; i tota la documentació per justificar els mèrits que es volen presentar: cursos zumba, cicloindor, tonificacio, pilates, experiència laboral... És un concurs de mèrits.

 

Document Actions