Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Més d’un centenar de joves, a la Fira de l’Ocupació de Salou

divendres 30 novembre 2018

Al llarg d’aquest matí s’han dut a terme dues sessions formatives i, posteriorment, s’ha posat en contacte empreses i joves

 

Les instal·lacions del Teatre Auditori de Salou han acollit aquest matí la tercera edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç de Tarragona que ha comptat amb el suport del Servei d’Ocupació Municipal (SOM).

A la inauguració, han estat presents l’alcalde de Salou, Pere Granados; el regidor d’Ocupació, David González i la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona,  Laura Roigé.

L’alcalde, després d’agrair a la Cambra que hagin triat Salou per dur a terme la seva tercera edició d’aquesta fira ha animat als presents “a aprofitar les oportunitats que us brinden experiències com aquesta en la que posem en contacte oferta amb demanda de la mà d’empreses majoritàriament turístiques de Salou i altres del territori” i també ha destacat la importància “de la formació entre els joves com el futur que sou de la nostra societat”.

La presidenta de la Cambra, per la seva part, ha agraït el suport de l’Ajuntament per la bona acollida i disposició en l’organització de l’esdeveniment.

La fira ha estat dissenyada perquè joves i empreses tinguin un punt de trobada, entre les que han assistit: Port Aventura; Gesieme, SL; Sangulí Salou, Cambrils Park, Complex Esportiu Futbol Salou; Grup Reside; Leroy Merlin; Adecco i també un estand del Servei d’Ocupació de Salou, a més, també s’han dut a terme un parell de cursos. D’una banda un taller pràctic sobre ‘Com comunicar en una entrevista de selecció’ a càrrec d’Anna Morros, llicenciada en Psicologia, Màster en RRHH i Màster en Educació i TIC (E-learning), i posteriorment la sessió d’‘Automotivació, la clau de l'èxit’, amb Sergi Velayos, Emotional Trainer.

El públic que ha acudit ha estat d’entre 16 i 29 anys inscrit al programa de la Garantia Juvenil  i també usuaris de la Borsa de Treball.  

El regidor d’Ocupació, David González, s’ha mostrat molt satisfet del desenvolupament de la fira i ha posat èmfasi en “la bona feina que es fa a través del servei d’acompanyament als joves en la cerca de treball, un dels serveis que ofereix el Servei d’Ocupació Municipal”, així com “el contacte directe amb les empreses que s’ha donat avui perquè sàpiguen els perfils que demanden i quines oportunitats s’obren en el camp laboral, a més d’animar-los a seguir formant-se”.

Galeria d'imatges

aula.JPG
sessio formativa.JPG

Document Actions