Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Salou, acull la seva primera Fira de l’Ocupació

divendres 23 novembre 2018

Serà el proper divendres 30 de novembre al TAS de la mà de la cambra de Comerç de Tarragona amb el suport del Servei d’Ocupació Municipal

 

El Teatre Auditori de Salou acollirà la tercera edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç que compta amb el suport del Servei d’Ocupació Municipal (SOM) i que pretén acostar l’oferta a la demanda; de fet, la fira està dissenyada perquè joves i empreses tinguin un punt de trobada. El públic objectiu preferent és el jove (de 16 a 29 anys inscrit al programa de la Garantia Juvenil) però, en aquest cas, des del SOM Salou també s’obrirà la fira als usuaris de la Borsa de Treball. La fira tindrà lloc a les instal·lacions del Teatre Auditori de Salou, on s’habilitaran diferents espais per a dur a terme la part dels tallers formatius com la de contacte amb el sector empresarial. Per poder accedir al recinte i participar de les activitats proposades en el marc de la fira cal estar prèviament inscrit: https://www.cambratgn.com/jornades/inscripcio/71-feria-ocupacion-salou

Les activitats programades seran les següents:

9 a 9,30h. Acreditacions

9,30 h. Taller pràctic: ‘Com comunicar en una entrevista de selecció’ a càrrec d’Anna Morros, llicenciada en Psicologia, Màster en RRHH i Màster en Educació i TIC (E-learning).

10,30 h. Taller: ‘Automotivació, la clau de l'èxit’, amb Sergi Velayos, Emotional Trainer.

11,30 h. Esmorzar.

12 h. Tallers amb les empreses participants (Port Aventura; Gesieme, SL; Sangulí Salou, Cambrils Park, Complex Esportiu Futbol Salou; Grup Reside; Leroy Merlin; Adecco i estand del Servei d’Ocupació de Salou)

14 h. tancament Fira

L’alcalde, Pere Granados, ha manifestat que “es tracta d’una bona oportunitat per promoure els canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d'ocupació i fer-ho a casa nostra”. Per la seva part, el regidor d’Ocupació, David González, afegia que “és una bona manera de donar visibilitat als joves en recerca activa d'ocupació; a més d’oferir en un sol espai els recursos i les eines per millorar l'ocupabilitat i alhora impulsar altres alternatives de recerca de feina”.

Les persones interessades i/o que vulguin obtenir més informació es poden adreçar al SOM Salou bé per telèfon: 977 219 676 o al correu pice@cambratgn.org . La fira té un aforament limitat, si bé hi haurà una preferència per a persones usuàries de la Borsa de Salou.

Document Actions