Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Salou engega la cinquena edició del Pla d’Ocupació Local ‘Jaume I 2020’, perquè 12 persones en situació d’atur puguin incorporar-se al mercat laboral

dimarts 11 febrer 2020

Els perfils professionals que es demanden són: els de personal de jardineria i manteniment de la ciutat,  conserge d’instal·lacions, dinamització juvenil i auxiliar de programes i subvencions, entre altres

A partir de demà dimecres, dia 12 de febrer, es poden presentar les instàncies a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Salou

L’Ajuntament de Salou, mitjançant el Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), engega la cinquena edició del Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2020”, per tal de seleccionar 12 persones que cobriran llocs amb perfils professionals de suport a la brigada en tasques de jardineria, neteja i muntatge i instal·lacions; a més d’altres figures, com conserge d’instal·lacions municipals; dinamitzador/a juvenil; auxiliar recepcionista; auxiliar de programes i subvencions; i personal de muntatge i instal·lacions.

Les places que es cobriran s’han dissenyat per satisfer diversos perfils professionals de les persones que viuen a Salou i que es troben en situació d’atur. Així mateix, s’han tingut en compte les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament. Tot plegat amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat.

El col·lectiu de persones que s’incorporarà al mercat de treball durà a terme diferents accions que configuren projectes de manteniment de la ciutat, com: treballs de jardineria; dinamització i realització d'activitats per a joves; atenció al públic; o la realització de tasques de suport a la tramitació de les ajudes destinades a la pobresa energètica, les quals es gestionen des de l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat.

Contractes de fins a 12 mesos

Aquest Pla d’Ocupació Local pretén pal·liar, temporalment, la situació socioeconòmica de les persones contractades per un període de 3, 6 o 12 mesos, en funció del lloc de treball; a més de millorar les seves competències professionals, incrementant, així, les seves possibilitats d’accés al mercat de treball i, també, per desenvolupar projectes d’interès general i social per al municipi. Els treballadors i treballadores també rebran un mòdul formatiu en tècniques de recerca de feina que impartirà el personal del SOM Salou.

El Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2020” es finança al 100% amb recursos municipals, com el pla “Torre Vella 2020”, que es va iniciar el mes passat, i que anava dirigit, en aquest cas, a persones amb titulació universitària.

Les persones interessades en participar en la convocatòria hauran de presentar una instància que es facilitarà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Salou, o a la mateixa pàgina web del Consistori; i lliurar-la al registre general, a partir de demà dimecres, dia 12 de febrer, en horari de 8.30 a 14 hores. La data límit per presentar la instància és el dilluns, 2 de març de 2020.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

POL JAUME I 2020.jpg

Document Actions