Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Salou engega la quarta edició del Pla d’Ocupació Local “Torre Vella” destinat a titulats universitaris

dilluns 13 gener 2020

S’obre el termini per seleccionar els 4 candidats/es que treballaran durant un any, a jornada completa o parcial

El pla és finançat, íntegrament, per l’Ajuntament; i s’adreça a persones en possessió d’una titulació universitària que es trobin en situació d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació o bé com a ocupades en millora de feina

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), engega el nou Pla d’Ocupació Local “Torre Vella 2020”, finançat, íntegrament, pel Consistori. Aquest pla s’adreça a persones en possessió d’una titulació universitària que es trobin en situació d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació o bé com a ocupades en millora de feina.

D’aquesta manera, continuant amb la voluntat de l’Ajuntament i de la regidoria d’Ocupació de promoure iniciatives encaminades a millorar la situació de persones amb dificultat d'inserció, es convoca aquest Pla d’Ocupació Local, destinat al col·lectiu de titulats universitaris, dins del qual també existeixen dificultats d'inserció al món laboral.

Les persones seleccionades desenvoluparan projectes d’interès general i social pel municipi, com, per exemple, ampliar serveis destinats a persones que cerquen feina, formació i seguiment d’aturats, foment de l'emprenedoria o projectes de sostenibilitat i mediambientals.

Per l’alcalde de Salou, Pere Granados, “és molt important per a nosaltres que les persones titulades universitàries del nostre municipi se sentin valorades i tinguin bones oportunitats per formar part del món laboral”. En aquest sentit, “som conscients que les claus de l’èxit de les empreses rau en el seu personal i en el fet que els treballadors se sentin reconeguts en el seu lloc de treball”.

Per la seva banda, el regidor d’Ocupació, David González, manifestava que “amb aquesta nova edició del pla, continuem fomentant l’ocupació entre la ciutadania per tal de continuar donant resposta a un col·lectiu de persones en atur amb una qualificació universitària que moltes vegades es veu obligat a accedir a llocs de treball poc qualificats”. A més, afegia que “tot i que siguin places d’una duració determinada, es vol donar l’oportunitat a les persones que hi accedeixin de millorar les seves competències en el sector de la seva titulació, a la vegada que aportaran un gran valor afegit als projectes que realitzaran”.

Els llocs de treball pels quals es convoca plaça són: orientador/a laboral, prospector/a d’empreses, tècnic/a de suport a la emprenedoria i l’empresa i tècnic/a en gestió ambiental. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament, a l’apartat de Programes d’Ocupació i de Formació / Plans d’Ocupació Local; i al mateix Servei d’Ocupació Municipal, situat a la planta -1 de l’Ajuntament de Salou (Passeig del 30 d’Octubre, 4).

Les instàncies es poden presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la planta baixa de l’Ajuntament, al registre general, en horari de 8.30h a 14 h, fins el proper dijous, dia 30 de gener.

La titulació exigida és qualsevol grau, diplomatura o llicenciatura de la branca de Ciències Socials i Jurídiques, pels perfils d’orientador/a i prospector/a; de la branca d'administració i direcció d’empreses, empresarials o màrqueting, pel tècnic/a de suport a la emprenedoria i l’empresa; i de la branca de ciències i enginyeria o equivalent, preferentment ciències ambientals, enginyeria agroambiental i del paisatge o biologia ambiental, pel perfil de Tècnic/a en gestió ambiental.

S'ofereix un contracte de 6 mesos, ampliables a 1 any, a jornada parcial, en el cas del tècnic/a d’emprenedoria i del tècnic/a en gestió ambiental. I, del mateix període, a jornada completa, per a les places d’orientador/a laboral i de prospector/a empresarial.

González ha afegit que “l'Ajuntament continuarà reforçant els serveis del SOM Salou i destinant recursos a la creació de plans d'ocupació locals, amb un ampli ventall de perfils per ajudar a pal·liar la situació socioeconòmica dels salouencs i salouenques”.

Document Actions