Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Salou posa en marxa el programa Treball i Formació 2017

dilluns 05 febrer 2018

Aquest programa donarà feina a 12 persones que també hauran d’assistir a accions formatives durant el contracte i dins la jornada laboral

El regidor d’Ocupació, David González, juntament amb el regidor de Recursos Humans, Jesús Barragán, han donat la benvinguda als membres del programa Treball i Formació 2017 de l’Ajuntament de Salou. El programa el formen un total de 12 persones, en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi i preferentment més grans de 45 anys (línia PANP); o en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció (línia PRMI). Els contractes dependran dels perfils a cobrir, de manera que podran ser de 6 mesos -línia PANP: 2 agents cívics i 3 peons; línia PRMI: 3 peons-; o de 12 mesos –línia PANP: 1 auxiliar administratiu i 2 conserges; línia PRMI: 1 oficial de primera-. El passat 29 de desembre de 2017 es van posar en marxa alguns dels contractes, i els restants es van iniciar el 31 de gener de 2018.

Les accions formatives del programa estan formades per un total de 30h, repartides equitativament entre competències digitals, per desenvolupar la capacitat de les persones per ser autònomes per fer ús dels medis digitals i tecnològics en la recerca de la feina i en l’àmbit laboral; i competències lingüístiques, per adquirir competències comunicatives tant orals com escrites. El regidor d’Ocupació, David González, ha volgut ressaltar la importància d’aquest programa ja que “el Treball i Formació 2017 té com a objectiu principal reactivar a la persona i donar-li algunes eines per tornar a estar present al mercat laboral”. Per altra banda, el regidor de Recursos Humans, Jesús Barragán, ha volgut felicitar als escollits perquè “ara passen a formar part de l’Ajuntament de Salou i podran desenvolupar unes funcions que els permetrà oferir serveis directes a la ciutadania”.

Per dur a terme la selecció de les persones beneficiàries, les oficines de Treball del SOC s’encarreguen de derivar a l’entitat beneficiària, en aquest cas l’Ajuntament. Aquest programa Treball i Formació 2017 es finança amb les subvencions del Departament de Treball de la Generalitat, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social de l’Estat i del Fons Social Europeu de la Unió Europea. Les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació estan regulades per l’Ordre TSF/296/2016 de 2 de novembre.

Document Actions