Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

El plenari extraordinari de Salou aprova inicialment la modificació puntual del POUM referent al sector-04

dilluns 18 desembre 2017

Un cop finalitzat el plenari, les diferents formacions polítiques han volgut felicitar els nadals als salouencs

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Salou ha donat avui llum verda a l’aprovació inicial de la modificació puntual del POUM referent als paràmetres urbanístics del sector-04 i l’ordenació detallada del sòl, emprius nord de Salou. Aquest ha comptat amb un total de 12 vots favorables; els del govern (CiU i PSC), i els vots en contra dels regidors de PP i ERC, C’s, i Guanyem. Aquestes, es caracteritza per un important creixement econòmic del municipi cap a la zona d’Emprius.

Així, aquest sector passa a ser el nou eix estratègic de desenvolupament de Salou, tant a nivell turístic, comercial, de serveis i esportiu al nou pla parcial del sector 04; més conegut com Emprius Nord. Aquests terrenys, de 44,3 hectàrees, limiten amb la C-31b (autovia de Reus a Salou), el Vial de Cavet i fins al Passeig 30 d’octubre. A més, es defineix al sector una zona comercial de sis hectàrees i es dona resposta a la demanda de places hoteleres al municipi.

Pel que fa a la resta de punts de l’ordre del dia que s’han debatut al ple són: 

1)Proposta per iniciar, si s'escau, el tràmit de participació ciutadana previst a l’article 133 de la llei 39/2015, de 1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació a la modificació de l’ordenança de civisme i convivència ciutadana. Aquest punt s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups.

2)Aprovació, si s’escau, del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Salou i les colles i entitats festives de Salou. Aquest punt també ha estat aprovat per unanimitat.

Destacar que un cop finalitzat l’ordre del dia i el torn de precs i preguntes, l’alcalde, en nom propi i de la corporació ha volgut desitjar unes bones festes i un bon any tant als salouencs, com a la resta de membres del consistori. Tot seguit, els diferents grups polítics també han volgut felicitar aquestes festes nadalenques als salouencs, treballadors i demés integrants de la corporació tot desitjant-los un feliç i pròsper 2018.

Galeria d'imatges

petita_ple.jpg
ple_18_desembre.jpg

Document Actions