Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Urbanisme i planejament

El projecte de reconversió en zona de vianants de l’Avinguda Carles Buïgas rep una subvenció de prop de 30.000 euros

dijous 17 agost 2017

La prova pilot pretén millorar el comerç de la zona generant noves dinàmiques en aquesta arteria del municipi

L’Ajuntament de Salou ha rebut una subvenció per part de la Cámara de Comercio, Indústria, Servicios y Navegación de España pel projecte que es va presentar de reconversió de la zona de Carles Buïgas. El projecte inclou la millora de la zona comercial de d’aquesta avinguda de gran afluència turística.

La regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum va presentar una sol·licitud per tal de rebre un ajut pel projecte de conversió en zona de vianants el tram de l’avinguda de Carles Buïgas, entre el carrer Murillo, i el carrer Saragossa, que finalment ha estat acceptada. La regidora de l’àrea Martina Fourrier, ha assenyalat que “estem molt satisfets pel que significa aquesta ajuda; no tant pel muntant econòmic sinó perquè premia l’acció de convertir en zona de vianants un espai altament comercial del municipi; una tendència en la que creiem fermament per revitalitzar el comerç”.

Les resolucions de les cambres oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació i de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d'Espanya han acordat resoldre favorablement un ajut de 29.636,84 euros a l’Ajuntament de Salou per al projecte de “zona de vianants parcial de l'Avinguda de Carles Buïgas”, en base als següents motius: considerar que es tracta d’un projecte singular, d'acord amb els termes recollits en la convocatòria; considerar que es tracta d’una zona de Gran Afluència Turística o municipi amb règim de llibertat d'obertura; per l’adequació als requisits d'elegibilitat de projectes establerts en la convocatòria; per l’adequació a les actuacions finançables recollides en la convocatòria; i per l’obtenció de la puntuació necessària per ser considerat com a projecte amb ajuda assignada a la seva Comunitat Autònoma.

 

Cal recordar que la prova pilot s’ha dut a terme aquest estiu per transformar mig quilòmetre de l’avinguda Carles Buïgas en una zona de pas preferent per a vianants. Els treballs de condicionament d’aquesta avinguda en el tram entre els carrers Murillo i Saragossa han tingut un cost d’uns 95.000 euros.

 

L’Ajuntament de Salou està treballant conjuntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona per dur a terme una sèrie d’accions per aquesta tardor.

Galeria d'imatges

carlesbuigas.jpg
carlesb.jpg

Document Actions