Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

13 agents de viatges procedents d’alemanya interessats amb els productes turístics de Salou

L’oficina Espanyola de Turisme de Munich a organitzat de la mà del Patronat de Turisme de la Costa Daurada un viatge de familiarització amb el nostre destí

dimecres 24 novembre 2010

L’oficina Espanyola de Turisme de Munich a organitzat de la mà del Patronat de Turisme de la Costa Daurada un viatge de familiarització amb el nostre destí. Aquest grup de professionals va visitar Salou el passat cap de setmana.

Salou ha rebut la visita de 13 agents de viatges i T.T.O.O. alemanys, procedents majoritàriament de la regió de Bayern, per tal de conèixer més a fons els productes turístics que ofereix la nostra ciutat :  Turisme familiar i la certificació amb DTF, turisme nàutic i de sol i platja, turisme de golf, gastronòmic i d’oci.

Aquesta visita va consistir en una recepció oficial a la seu del Patronat de Turisme . El Regidor de Turisme de Salou, Sr. Alberto del Hierro es va preocupar per conèixer les necessitats i preferències dels consumidors turístics potencials , les seves motivacions de viatge i el seu perfil socioeconòmic . Segons el Sr. Del Hierro  “Creiem que són molt positives aquestes accions i estem contents de poder mostrar la nostra destinació i els seus productes turístics “

Aquesta visita ha estat molt interessant per Salou, ja que durant la seva estada se’ls ha entregat documentació professional i se’ls hi ha ofert una visita turística per a conèixer més a fons el nostre municipi. Els agents de viatges van poder veure que som una destinació de qualitat, amb una infraestructura actualitzada i moderna i amb una oferta complementaria d’oci, cultura i esport diferencial.

El regidor Del Hierro va insitir en: “que hem d’estar sempre a punt i preparats per rebre aquestes visites ja que el retorn de l’acció és molt positiu per la nostra destinació i dóna una continuïtat a la estratègia turística del Patronat en vers a aquest mercat. Cal donar a conèixer Salou i captar el turista alemany per la propera temporada. Des del Patronat de Turisme invertim molts esforços en aconseguir recuperar la quota del mercat alemany que tant bé va anar en anys passats”.

Document Actions