Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

148 famílies Salouenques es beneficien dels ajuts econòmics per a les despeses de subministraments de la llar

dimarts 12 gener 2016

Les ajudes que ascendeixen a 50.608,67€ corresponen a un semestre i cobreixen les despeses de llum, aigua i gas

Donada la situació actual de crisis econòmica i la difícil situació de molts ciutadans, la Regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou va posar en marxa la concessió d’ajuts econòmics amb l’objecte de reduir les despeses de subministraments de la llar (aigua, llum i gas).

Un cop finalitzat el termini i valorades les sol·licituds, s’han aprovat un total de 148 sol·licituds de les 174 que s’han presentat. Des de la regidoria s’han destinat un total de 50.608,67€ en ajuts. Cal dir que les sol·licituds que no s’han aprovat han estat per falta de documentació, no s’han complert els terminis durant els tràmits o simplement no complien els requisits marcats en les bases de la convocatòria.

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha explicat que “amb aquesta mesura s’ha volgut donar suport econòmic puntual per cada mes de subministrament pagat durant l’últim semestre anterior a la convocatòria”. Baeza ha afegit que “em volgut alleugerir la carrega que pateixen aquestes famílies amb major necessitat i puguin així passar la mensualitat amb menys carregues”.

Galeria d'imatges

factura.jpg

Document Actions