Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

17 D'AGOST: 'CASTING DE GRAN HERMANO 10' A SALOU

divendres 08 agost 2008

El Casting de Gran Hermano 10 arribarà a Salou el proper diumenge dia 17 d'agost.
Lloc: Plaça de les Comunitats Autònomes
Horari: d'11h a 23h


El 'Tour de Gran Hermano 10' visitarà:
11 agost: Laredo (Santander)
13 agost: Huesca
15 agost: Benicàssim (Castellón)
17 agost: Salou (Tarragona)
19 agost: Cartagena (Murcia)
21 agost: Ibiza
23 agost: Marbella (Málaga)
25 agost: Conil (Cádiz)


Salou és l'única localitat catalana que visitarà l'autocar de 'Gran Hermano 10'. Decorat amb el logo del concurs, compta amb un petit plató on els candidats es sometran a les proves de càmera.

Els aspirants que formin part d'aquesta nova fase del procés de selecció hauran de sotmetre's a una primera entrevista, un petit apunt biogràfic i respondran a un qüestionari sobre l'exercici de convivència que desenvoluparan a diari, així com sobre possibles reaccions a situacions poc habituals, proves que seran decisives a l'hora de mesurar el grau d'idoneïtat dels candidats.

Ser major d'edat i tenir aptituts per a la convivència i facilitat per resoldre situacions novedoses seran els requisits per poder visitar l'oficina del Casting Mòbil instal'lada al vehicle.

La primera fase del Casting s'ha saldat amb un nou rècord de convocatòria: des del passat 4 de juliol quasi 50.000 persones han mostrat el seu interès en participar en el procés de selecció trucant al número de telèfon habilitat pel programa.

Un cop completat el recorregut geogràfic del 'Tour Gran Hermano 10', la direcció del Casting visionarà les proves de càmera i analitzarà els qüestionaris per seleccionar als candidats que passaran a la següent fase del procés, que tindrà lloc a Madrid.

Document Actions