Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

2.000 alumnes faran activitats d'educació ambiental a les escoles de Salou

dijous 16 agost 2007

L'Ajuntament de Salou ha decidit contractar l'empresa Limonium per a la realització d'activitats d'educació ambiental a les escoles de Salou. Aquesta empresa serà l'encarregada de dissenyar, organitzar, coordinar i executar aquestes activitats destinades als alumnes dels diferents cursos d'educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior d'educació primària del CEIP Europa, del CEIP Santa Maria del Mar, del CEIP Salou i del Col·legi Elisabeth.
Aquest programa d'educació mediambiental anirà dirigit aproximadament a 2.000 alumnes, repartits en 80 grups i es desenvoluparà durant el primer trimestre del curs 2007-2008. Consistirà en la realització de tallers manuals relacionats amb els residus i tallers de medi natural per sensibilitzar i educar ambientalment els nens i nenes del municipi. D'aquesta manera, es pretén millorar el seu coneixement i estima del territori i fer-los prendre consciència sobre actituds i comportaments necessaris per assolir una millor qualitat de vida.
Amb aquest objectiu, s'incidirà en la importància que té la reutilització dels residus. Així, per exemple, els infants veuran que les deixalles també poden esdevenir recursos, fabricant un moneder amb un tetra-brick o practicant la tècnica casolana de reciclatge de paper. A banda d'això, estudiaran la vegetació, la fauna, les dinàmiques i processos formadors de l'actual relleu i paisatge, mitjançant unes sortides a la natura, acompanyades de fitxes didàctiques.
Aquest programa d'educació ambiental té un pressupost total de 12.000 euros. Per desenvolupar-lo, la Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament una subvenció de 4.411,20 euros. De la resta de l'import, se'n farà càrrec el consistori.

Document Actions