Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Barcelona Gay Men's Chorus’ estrena el seu nou show ‘#WeHaveAVoice’, a Salou, el dissabte, 1 d’octubre, per recaptar fons per a la investigació contra el càncer

divendres 16 setembre 2022

L’espectacle és organitzat per l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, amb el suport de l’Ajuntament de Salou

Tindrà lloc al Teatre Auditori de Salou (TAS), a les 21 h, sota la direcció de Gerard Ibáñez. A més, serà interpretat i cantat en llengua de signes, per afavorir l’accés a persones sordes, a través de l'especialista en Llengua de Signes, Conxita Paricio

L’entrada anticipada costa 12 euros, i, a taquilla, 15 euros. Tota la recaptació es destinarà a la investigació contra el càncer

 

El concert solidari ‘Barcelona Gay Men’s Chorus’ (BGMC) tornarà a Salou, el proper dissabte, 1 d’octubre, amb el nou show '#WeHaveAVoice', per tal de recaptar fons per a la investigació contra el càncer. És una acció organitzada per l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou.

L’espectacle, que serà dirigit pel director musical de BGMC, Gerard Ibáñez, tindrà lloc a les 21 hores, al Teatre Auditori de Salou (TAS).

L’actuació comptarà, també, amb més de 50 artistes, amb moltes coreografies, i una barreja de les cançons de sempre, nous temes i moltes sorpreses.

Així mateix, l’actuació serà interpretada i cantada en llengua de signes, per afavorir l’accés a persones sordes, a través de l'especialista en Llengua de Signes de BGMC, Conxita Paricio.

 

Recaptació per a la investigació contra el càncer

Per poder gaudir d’aquest gran espectacle a Salou, caldrà adquirir entrada. El preu, de forma anticipada, és de 12 euros, i es pot comprar als establiments salouencs Peluquería T3, Centre Òptic Salou i Tati Llenceria.

També es pot adquirir amb un enviament de Bizum, per 12 euros, al telèfon 660 484 361, indicant el nom i cognoms, a l’hora de fer el pagament.

A més, es podrà comprar el mateix dia, a taquilla, pel preu de 15 euros.

Així mateix, es podrà col·laborar a través de la fila zero, fent una aportació al compte bancari ES16 2100 7744 1913 0024 1023.

Tota la recaptació es destinarà a la investigació contra el càncer.

Document Actions