Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Braç de gitano de magret d’ànec’ del restaurant La Morera, degustació guanyadora de Gastrotour Salou 2013 per votació popular

Els restaurants La Pasión i Lunattic guanyen el segon i tercer premi, respectivament. Els 66 establiments adherits han servit més de 50.000 degustacions durant la segona edició d’aquesta ruta gastronòmica

dijous 20 juny 2013

Gastrotour Salou 2013 ha servit més de 50.000 degustacions. Aquest és el balanç “molt positiu” que s’ha donat a conèixer avui per part dels integrants de l’organització, així com els restauradors adherits a aquesta segona edició de la ruta que s’ha celebrat de l’1 al 31 de maig. Avui, en el decurs d’un acte a l’Ajuntament de Salou, que ha comptat amb l’alcalde Pere Granados; la regidora de Comerç i Promoció, M. Reyes Pino; el representant de San Miguel a Tarragona, Francesc Solé; i el president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou, Juli Vilaplana, s’han lliurat els premis als establiments que han ocupat les tres primeres posicions del rànquing de votacions. L’alcalde, ha volgut felicitar tots els participants, a més de la regidoria de Comerç i Promoció per la bona feina i ha assegurat que “faltaven actes de promoció de la nostra gastronomia com a element essencial dins l’oferta turística i us he de dir que en aquesta segona edició de gastrotour ha quedat clar que a Salou hi ha una gran professionalitat”.

El premi a la primera millor degustació de Gastrotour Salou 2013 ha estat atorgat al Restaurant La Morera, per la seva degustació que portava per títol ‘Braç de gitano de magret d’ànec’. Pel que fa al segon premi, aquest ha estat per al Bar-Restaurant La Pasión per la seva degustació ‘L’illa de la Pasión’. I, finalment, el premi a la tercera millor degustació de Gastrotour Salou 2013 ha estat per al Restaurant Lunnatic a amb la seva proposta ‘1er plat, 2n plat i postre’.

Aquests resultats s’han obtingut computat conjuntament els vots registrats a través de la pàgina web així com les paperetes recollides a les diferents urnes.

Per la seva part, la regidora de Comerç i Promoció de Ciutat, Reyes Pino, a l’acte de lliurament dels certificats acreditatius de  participació als establiments de Gastrotour Salou 2013 ha felicitat els participants: “heu fet unes tapes fantàstiques i nosaltres estem molt satisfets d’obtenir el recolzament incondicional del comerç i la restauració de Salou. El nostre objectiu, el de posar la gastronomia al lloc que es mereix, es veu satisfet amb aquests resultats i elevada participació”. La regidora també ha volgut agrair el suport de totes les persones, patrocinadors i especialment també a l’Associació de Comerciants 365 dies així com a l’associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

Des de l’Ajuntament, després de felicitar els guanyadors i a tots els participants, es valora molt positivament la iniciativa i s’ha assegurat que amb les xifres en mà aquestes són molt significatives de l’èxit que ha obtingut la segona edició de Gastrotour Salou 2013, consolidant-ne així la seva organització.

 

Els guanyadors dels sortejos

Ja es pot consultar a la pàgina web de Gastrotour Salou www.gastrotoursalou.com els guanyadors dels sortejos entre tots els participants majors d’edat, que han completat l’última pàgina del “Llibret Gastrotour Salou 2013” amb les seves dades i amb 10 segells de 10 degustacions diferents de les 66 totals i han dipositat aquesta pàgina a les urnes dels  establiments adherits.

Entre el llistat de premis hi ha dinars i sopars per a 2 o 4 persones, una cistella de tes, cafè i xocolata, menús degustació, lots de vins, vals per a pastissos, etc.

Galeria d'imatges

2013-05-23_13.30.33.jpg
els_guanyadors.JPG
a_taula.JPG
de_grup.JPG
els_guanyadors.JPG
de_grup.JPG
2013-05-23_13.30.33.jpg

Document Actions