Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Canta con Woody’ i el Pallasso ‘Guasoski’ divertiran als més petits aquesta setmana

Es tracta d’ activitats infantils que tindran lloc dimecres i dissabte a les 19.30 hores al Passeig Jaume I de Salou

dimarts 21 agost 2012

 

Aquest dimecres a les  19.30 hores torna l’espectacle infantil ‘Canta con Buddy’ al passeig Jaume I (davant del Xalet Torre Mar)  per divertir als més petits amb música i humor. Es tracta d’un espectacle gratuït adreçat a un públic familiar en general.  Aquest espectacle s’ha anat repetint amb gran èxit d’assistència. D’altra banda, el dissabte arriba el Pallasso Guasoski per entretenir amb el seu estil característic.
Guasoski és sinònim d'humor i circ en parts iguals, i desprèn  una gran complicitat amb el públic. Els  elements més clàssics del circ són la seva carta de presentació, però compta amb un estil ben personal i diferent.
L’artista es diu Cris Oller és polifacètic i carismàtic, ofereix un treball de circ de tall clàssic i elegant. Tècniques com els plats xinesos, les rutines de barrets, el monocicle o la manipulació d'objectes són només alguns dels elements amb què sorprendrà el proper diumenge al públic assistent. El propi artista adverteix que “les calamitats del directe poden provocar somriures i rialles irreversibles”. Una hora desenfrenada de màgia, alegria, malabars amb ganivets, un espectacle familiar recomanat per totes les edats i en el que l'artista utilitzarà tots els seus recursos per tal de passar una hora d'alló més divertida i sorprenent.
Ambdós espectacles formen part del conjunt d’activitats adreçades als més petits impulsades des del Patronat  amb l’objectiu de reforçar la marca de destinació en turisme familiar durant els mesos de juliol i agost.   Les activitats es poden consultar en un tríptic específic que s’ha realitzat  en català, castellà,  angles i, per primer cop, en rus  per tal de donar promoció a les actuacions programades pels mesos d’estiu, temporada de màxima ocupació. Es tracta de un programa específicament pensat per famílies amb infants que enguany s’ha incrementat tant en el número com en diversitat incloent pallassos, tallers de circ, musica, jocs gegants  i titelles, entre d’altres activitats. Per primer cop, s’edita també en rus donat l’increment de visitants d’aquesta destinació que s’ajusten al perfil de famílies amb nens.

Galeria d'imatges

foto_cris_hats.JPG
foto_cris_hats.JPG

Document Actions