Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘CS 2010’ guanya el VI Premi Salou de Recerca Pictòrica Jose Luís Rubio

A partir del dia 18 de setembre de 2010 tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició i el lliurament de premis.

dilluns 13 setembre 2010

‘CS 2010’ ha estat triada, entre les 32 obres seleccionades, com a obra guanyadora del VI Premi de Recerca Pictòrica. El seu autor és Eduardo Martín del Pozo, de Madrid,  llicenciat en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid.  Aquest artista ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives a tota Espanya, França, Estats Units o Alemanya.

L’obra ‘Futura con rombos’ de Fermín  Moreno ha estat  guardonada amb el Segon Accèssit i ‘St (Dancing with you eyes) de Fermín Moreno amb el Primer Accèssit. Ambdós artistes orinigaris de Bilbao. Així mateix, el jurat va fer menció d’honor a l’obra ‘Eje oeste de la mina Miechowice’ de Roda  Bautista (Toledo).

L'obra guardonada amb el premi principal passarà a ser patrimoni de l'Ajuntament de Salou. Recordem que l'Ajuntament de Salou organitza aquest premi que té periodicitat biennal, amb l’objectiu de fomentar l’experimentació, la innovació i la reflexió en l’àmbit de la pintura referides tant a qüestions de tipus formal com de contingut .

El Primer Premi està dotat amb la quantitat de 6.000 euros. El primer i el segon accèssits amb 1.500 euros i 800 euros, respectivament. A partir del dia 18 de setembre de 2010 tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició i el lliurament de premis.  L’exposició estarà oberta a La Torre Vella de Salou fins el 24 d’octubre.

Galeria d'imatges

Eduardo_Martin_guanyador-.jpg

Document Actions