Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘El Consorcio, 40 anys de música’ arriba al TAS

El quintet vocal, conegut als seus inicis com Mocedades, actuarà al TAS el proper dilluns 13 de juny a les 21 hores

dilluns 06 juny 2011

El passat mes de novembre El Consorcio va publicar el seu últim disc al mercat titulat: "De Mocedades a El Consorcio. 40 anys de música", un doble CD gravat amb l'Orquestra Simfònica de Costa Rica, on es recullen els grans èxits de Mocedades i El Consorcio. Precisament aquest concert arribarà a Salou el proper dilluns 13 de juny a partir de les 9 de la nit al Teatre Auditori Salou (TAS).

Amb aquest serà el quinzè LP d'aquest grup que va néixer a principis dels noranta i que és- en bona part- herència de Mocedades –un grup de finals dels anys 60. De la mà d'Amaya Uranga, Sergio i Estíbaliz, Iñaki Uranga i Carlos Zubiaga publicar "Lo Que Nunca Muere"". Disc que feia homenatge als programes de ràdio de la dècada dels 50. Tal va ser l'èxit que es van programar una sèrie de concerts per tota la geografia espanyola. Aquests concerts es dividien en dues parts: en una primera els membres del grup cantaven en solitari com en els seus anteriors carreres artístiques i en la segona actuaven amb el grup El Consorcio.

Tal va ser l'èxit que no van trigar a creuar l'Atlàntic i a Mèxic van realitzar una gira que va durar uns dos mesos. Després d'aquest disc l'han seguit bastants més tots amb una cosa en comú: recollir per al públic les cançons i ritmes d'abans.  

Tots aquells que estiguin interessats en assistir al concert podeu comprar les entrades a les oficines del Teatre Auditori de Salou i per Servicaixa al preu de 30 euros. Per a més informació podeu consultar el web http://www.el-consorcio.com/inicio.php.
Galeria d'imatges

fotoCartel.jpg
fotoCartel.jpg

Document Actions