Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘El Marroc, un país per recordar. Vida i Paisatges’ s’inaugura aquest divendres a Salou

L’exposició es podrà veure a la Torre Vella fins el proper 28 de març

dimarts 09 març 2010

La Torre Vella continua amb la programació d’una nova exposició ‘El Marroc, un país per recordar. Vida i Paisatges’. Es tracta d’una mostra fotogràfica amb més d’una cinquantena d’obres de M. Gràcia de la Hoz i Josep Maria Casanoves, reconeguts fotògrafs reusencs, que ens mostren una molt acurada selecció d’imatges de les localitats marroquins de Tànger, Fes, Chefchaouen, Tetuan, i Sefru.
L’exposició s’estructura en dos vessants: l’una posa l’èmfasi en el paisatge urbà, (M. Gràcia de la Hoz) l’altre l’objectiu capta especialment l’aspecte humà. (J Ma. Casanoves).
És evident que els autors no varen poder eludir el fort impacte d’una llum, uns colors i un entorn tant singular, alhora tant proper i tant llunyà. Per això les seves imatges, malgrat ser dos reconeguts fotògrafs, no intenten ser una exhibició d’originalitat creativa. La força de l’entorn els porta, a disparar la càmera a cada racó que els captiva, i el resultat és aquesta exposició que ara celebrem poder mostrar a les sales de la Torre Vella. Un magnífic reportatge que ens apropa el Marroc i que, tot i aquest impacte visual al que em fet referència, aconsegueix defugir el tòpic, les idees preconcebudes i un tipisme mal entès.
La mostra s’inaugura aquest divendres a la Torre Vella a les 19 hores i es podrà visitar al centre artístic fins el diumenge 28 del mateix mes.

Document Actions