Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Fem que tornin’, nova campanya de sensibilització per aconseguir que els visitants repeteixin experiència a la Costa Daurada

dimarts 28 juny 2016

Turisme apel·la la ciutadania del territori per aconseguir fidelitzar els visitants a través d’un tracte amable i agradable

El Patronat de Turisme de Salou inicia avui, conjuntament amb altres Patronats de Turisme de la Costa Daurada així com amb les associacions turístiques del territori, una campanya que busca activament la col·laboració dels veïns, treballadors del municipi així com tots aquells sectors que tracten directament d’una o altra manera amb els visitants per tal que els facin l’estada més còmoda. “Busquem la complicitat dels habitants i treballadors de Salou perquè tota aquella gent que tria la nostra destinació se senti a gust durant la seva estada; que es vegi ajudada en qualsevol moment, ja sigui caminant pel carrer amb un plànol; a una botiga o a l’allotjament”, apuntava el regidor de Turisme Benet Presas.

Aquest missatge es difondrà a través d’una campanya publicitària entre juliol i setembre tant a Salou com a d’altres municipis veïns com Cambrils, Vila-seca La Pineda, a més de PortAventura World i conjuntament amb l’Associació hotelera Salou Cambrils La Pineda; la Federació Empresarial de Turisme de Tarragona (FEHT) en una campanya finançada pel Pla de la Taxa turística.

La promoció, en català i castellà, amb una imatge d’una família al cartell inclou el següent missatge: “Una actitud amable amb qui ens visita marca la diferència a la seva experiència vacacional. Els turistes satisfets tornen, ens recomanen i ens permeten créixer en activitat i ocupació. Per això, el seu benestar es tradueix en el de tota la població. Aconseguir que tornin també depèn de tu”. La publicitat s'inclourà a diversos mitjans en paper però també es difondrà a través de les xarxes socials i també amb mailings als col·lectius empresarials del municipi per tal que ho facin extensiu als seus associats.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

femqtornin.jpg

Document Actions