Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘L’Art de la màgia’ amb Jorge Blass arriba al TAS

Aquest proper diumenge a les sis de la tarda tindrà lloc l’ espectacle per a tots els públics

dimecres 19 desembre 2012

Aquest diumenge s’enceta una nova temporada al TAS amb "L'Art de la Màgia"  un sorprenent espectacle per a tots els públics. El popular il·lusionista Jorge Blass ens introdueix en el seu màgic univers. Una proposta actual i fascinant, aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en què el públic és
protagonista.  Blass pujarà a l’escenari gran del Teatre Auditori de Salou aquest diumenge a partir de les sis de la tarda. Les entrades es poden comprar de manera anticipada per 15 euros a la regidoria de Cultura abans de l’espectacle de dilluns a divendres de les 10 a les 14 hores i dimarts i dijous de les 17 a les 20 hores a més de dues hores abans de l’espectacle a la mateixa taquilla del TAS. A través de ticketmaster també es poden comprar les entrades.

Jorge Blass, madrileny de 32 anys, va començar la seva reeixida carrera màgica l'any 2000 quan va protagonitzar un espot de televisió en què unia màgicament unes línies telefòniques. Els seus espectacles han obtingut alguns dels més prestigiosos guardons internacionals: la Vareta Màgica d'Or, lliurada per SM Príncep Rainier de Mònaco. El Premi Siegfried and Roy a Las Vegas, EUA. En els últims anys ha presentat la seva màgia en llocs com el Kodak Theater de Los Angeles o l'Exposició Universal de Xangai.

En Televisió Jorge Blass ha presentat i dirigit 3 temporades del seu propi programa "Res x aquí" a la televeisió  Cuatro. Artista habitual al prestigiós "Magic Castle" de Hollywood, director del Festival Internacional de Màgia de Madrid. Blass és patró de la Fundació Abracadabra i ha escrit dos llibres: "Màgia per no deixar de somiar" (Martínez Roca, 2003) i "La Força de la Il · lusió" (Encoratja, Planeta 2011).

Galeria d'imatges

blass.jpg
blass.jpg

Document Actions