Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Les aventures del Tòfol a la ciutat’, nou espectacle de titelles al TAS

Aquest dissabte es representarà l’obra a partir de les sis de la tarda

dijous 21 febrer 2013

El Teatre Auditori de Salou acollirà aquest dissabte a les 18 hores un espectacle infantil de la mà de la Companyia Pa Sucat. L’Aventura del Tòfol a la Ciutat és una versió que combina actors-manipuladors, titelles de taula  i la música  amb cançons participatives. Com defineixen els mateixos actors l’estètica està inspirada en el món de les joguines ( jocs de construcció, colors molt vius...) els quals aconsegueixen transportar a l’espectador fins a l’interior d’una sala de jocs. L’obra, apta per a tots els públics, narra la història del Tòfol, un nen que viu en una granja on té molts animals.  Una trucada telefònica de la tieta Paulina, que viu a la ciutat, variarà la vida habitual del nostre protagonista.  Després de fer la maleta, el nostre granger agafarà un tren i en arribar a la ciutat; cotxes, semàfors, edificis i carrers seran l’escenari de les aventures que passarà el Tòfol .

L’obra es representarà al TAS aquest proper dissabte 23 de febrer a partir de les sis. El cost de l’entrada és de 3 euros; amb un descompte d’un euro en el cas dels nens i nenes que tinguin el carnet de soci del Club Xic’s. Les entrades es poden comprar a les oficines del Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego 2).

La Companyia d’Espectacles Pa Sucat neix l’any 1986 i aquesta companyia ja amb una llarga trajectòria produeix, en l'actualitat, espectacles d’animació, teatre de titelles, teatre de carrer i cabaret; a més de muntatges a mida.

Galeria d'imatges

cia-pa-sucat-titelles-l-aventura-del-tofol-a-la-ciutat-foto-carrer-del-lloro.jpg
cia-pa-sucat-titelles-l-aventura-del-tofol-a-la-ciutat-foto-carrer-del-lloro.jpg

Document Actions