Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Pasión Flamenca’ omple la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou

Unes 2500 persones assisteixen a l’espectacle ofert per la companyia de Mónica Novillo en el marc de les Nits Daurades

dimarts 09 agost 2011

La companyia de Mónica Novillo, Pasión Flamenca, un any més ha aportat una gran dosi de flamenc elegant, trencador i ple de geni i caràcter en el marc dels espectacles de les Nits Daurades de Salou. Una mostra plena d’art i molta passió.
Pasión Flamenca, va saber transmetre ahir a la nit la seva força, el seu talent, el seu esforç i professionalitat damunt de l’escenari i va fer emocionar al nombrós públic amb les seves buleries, alegries, la seva fusió, i sobretot el gran talent i expressivitat de Mónica Novillo i el seu equip. Van ser més de 2500 persones les que van poder gaudir d’aquest espectacle que va captivar petits i grans.
El ballet, va estar acompanyat en tot moment pels grans musics del grup “Como Suena”. A més, l’espectacle també va comptar com a artista convidat Oscar Portuguès.
Pasión Flamenca neix com el somni d’una gran ballarina de flamenc, Mónica Novillo. Compta amb una gran carrera professional ja que ha col•laborat amb grans artistes com: Antonio Canales, la Yerbagüena, el Duende i Melendi, entre d’altres.
Els seus valors els constitueixen l’estudi, investigació, promoció i representació de la Dansa Espanyola en les seves diverses manifestacions: flamenc, fusió, folklore i clàssic espanyol.

Galeria d'imatges

DSC_8182.JPG
DSC_8134.JPG
DSC_8225.JPG
DSC_8134.JPG

Document Actions