Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Salou Comerç Amic’, nova campanya de la regidoria de Comerç del municipi

divendres 29 juliol 2016

La campanya, traduïda en 4 idiomes diferents, posa èmfasi en el bon tracte, amabilitat i professionalitat dels establiments del municipi  

L’activitat comercial és sens dubte, una de les activitats econòmiques més importants de la capital de la Costa Daurada. Tanmateix, el comerç no és només generador d’activitat econòmica, sinó que per les característiques de la pròpia activitat comercial, i per la proximitat que té amb la ciutadania, exerceix un rol social molt important implicant a bona part dels salouencs. Així doncs, agafant aquestes premisses la Regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica i Empresarial, Comerç, Consum i Mercats, posa en marxa la campanya “ Comerç Amic/Friendly Shopping” amb l’objectiu de posar en valor e incrementar la notorietat del nostre comerç, remarcant els atributs de bon tracte, amabilitat i professionalitat cap als nostres veïns/es, i visitants.

 

La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha explicat que “sota aquest lema volem potenciar els valors de proximitat, professionalitat, tracte personalitzat i millor servei, ajudant a consolidar una relació de confiança i fidelitat en relació als clients que els visiten.”

 

La campanya s’engega en plena temporada turística, amb l’objectiu de mostrar el comerç de Salou i el compromís que aquest adquireix vers els visitants, tenint cura de que se sentin còmodes, d’ajudar-los quan ho necessitin o d’informar-los de diferents aspectes relacionats amb la seva estada a la nostra ciutat, contribuint així també a la difusió de Salou com a ciutat amable i acollidora. Els plafons publicitaris s’estan distribuint entre els comerços del municipi per tal que els tinguin visibles i, d’aquesta manera, donar una imatge de major proximitat.

En total s’han imprès 1.000 exemplars, en 4 idiomes diferents per tal d’arribar millor tant als salouencs com als visitants. Els idiomes en els que s’ha imprès el suport publicitari són Català, Castellà, Anglès i Francès.

Galeria d'imatges

comeramic.jpg
P1270752.JPG

Document Actions