Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Sopar de l’Esport’ per reconèixer els equips de Salou

El proper divendres 18 a les 21.30 hores tindrà lloc un sopar de gala al Hall del Teatre Auditori de Salou amb totes les entitats esportives

dimecres 16 juny 2010

El proper divendres dia 18 tindrà lloc el ‘Sopar de l’Esport’ per tal de realitzar un reconeixement a totes les entitats esportives del municipi de Salou i una especial menció a aquells els equips que han aconseguit ascensos o proclamar-se campions en algunes de les especialitats en les que participen. El sopar tindrà lloc al Hall del Teatre Auditori de Salou (TAS) a les 21.30.

A l’acte estarà present, l’alcade de Salou, Pere Granados, així com el regidor d’Esport, David Ninyà. Durant el sopar, es farà un reconeixement especial a la Unión Deportiva de Salou i al Club de Bàsket de Salou pels ascensos de categoria d’ambdós equips. Així mateix, s’agrairà la participació de totes les entitats esportives durant aquest any.

Tenint en compte la situació econòmica actual, s’ha considerat convenient modificar el format de la celebració per tal d’ajustar les despeses.

Document Actions