Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

‘Tasta Salou’ torna amb la participació de 14 establiments del municipi, el proper dijous, 30 de setembre

divendres 24 setembre 2021

Cada dijous, al vespre, es podran descobrir les creacions de cada un dels restaurants participants

Per 5 euros, es podrà fer una degustació, acompanyada d’una copa de vi o cava del celler Raventós Codorniu

 

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou i Raventós Codorniu, reprèn les jornades gastronòmiques ‘Tasta Salou’, que tornaran al municipi el proper dijous, 30 de setembre.

Un total de 14 establiments oferiran els dijous, al vespre, a partir de les 19 h, una degustació de qualitat, que variarà cada setmana, maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu, pel preu de 5 euros.

Els restaurants participants són: Restaurant Cook & Travel; El Totxo Taverna; Boquet Restaurant; Braseria L'Estació; Restaurante La Taverna; Sushi Kai Salou; Huma; La Teca Salou; Taberna El Tirador; Mrkt Mercat de Edu Cuesta; Castillo de Javier; Mesón del Segoviano; La Venus de Pepe i House of Illusion.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció pel fet de tornar a reprendre aquesta iniciativa, recentment iniciada la tardor, atès que “Salou continua oferint una oferta de qualitat, tant pel que fa a la restauració, com a la gastronomia, en general”. "Iniciatives com ‘Tasta Salou’ estimulen el sector i els potencials clients que troben en els establiments de restauració de Salou un motiu de visita i fidelització”, ha dit.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “la tornada de Tasta Salou és una mostra més del múscul que té la gastronomia salouenca i de la empenta del sector de la restauració local”.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques de cada setmana, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou

Fitxers adjunts

Document Actions