Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

“Gastrotour Salou 2014” acaba amb més de 100.000 tapes servides

dimarts 03 juny 2014

La tercera edició acaba amb la millor valoració de les últimes edicions: més de 70 establiments participants arriben a servir més de 100.000 tapes en un esdeveniment que aposta pel turisme gastronòmic familiar, amb la incorporació per segon any consecutiu de la ruta de tapes infantils "Baby Tour"

 

El balanç de "Gastrotour Salou 2014" no podia ser més exitós, de les 50.000 degustacions servides el 2013 s'ha passat a més de 100.000 aquest any. L’esdeveniment gastronòmic, organitzat per la regidoria de Promoció de Ciutat, que enguany ha arribat a la tercera edició “s’ha consolidat al municipi tant pel suport en el nombre d’establiments que hi han participat, com per l’elevadíssim nombre de degustacions servides que s’han doblat respecte de la darrera edició”, ha assegurat la regidora de l’àrea, Reyes Pino.

Des de la regidoria també s’ha volgut agrair el suport incondicional dels patrocinadors com San Miguel o les sinèrgies amb l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Salou,  els quals han contribuït a que, un any més, la ruta de tapes -pionera a oferir una opció de turisme gastronòmic familiar amb la incorporació de la ruta de tapes infantils "Baby Tour"- arribés a aconseguir més de 100.000 degustacions servides. Reyes Pino també ha destacat el gran suport i acceptació del Gastrotour per part de tots els establiments participants, així com a totes les persones que han volgut gaudir de la ruta que s’ha prolongat durant aquest passat mes de maig.

La qualitat i varietat de les tapes ha estat una constant en tots els establiments així com la implicació dels restauradors que hi han participat.

Segons la Regidora de Promoció Econòmica de Salou, impulsora d'aquest esdeveniment des del seu inici, "el Gastrotour és una aposta clara de l' Ajuntament de Salou, per donar a conèixer l'oferta gastronòmica, comercial i turística de Salou a les famílies. Busquem desestacionalitzar el turisme amb ofertes de qualitat a l'abast de tots i Gastrotour n'és un clar exemple".

Encara no han estat comptabilitzades les votacions, però en el transcurs dels propers dies, informarem els guanyadors dels concursos, així com de les tapes premiades.

Galeria d'imatges

gastrotour.jpg
gastrotour.jpg

Document Actions