Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

418 famílies de Salou es beneficien de la subvenció per a les despeses de subministraments de la llar

divendres 21 octubre 2022

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, ha destinat 221.764'96 euros a aquests ajuts

En total, s’han presentat fins a 502 expedients

 

Fins a 418 famílies de Salou es beneficien de la subvenció per a les despeses de subministraments de la llar (aigua, llum i gas). L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, ha destinat 221.764'96 euros, per donar cobertura a aquests ajuts.

En aquest sentit, cal destacar que, en la convocatòria d’aquest any (des del 23 de maig i fins al 21 de juliol de 2022), s’han rebut 502 sol·licituds, les quals han estat resoltes i fiscalitzades en dues valoracions tècniques, i de les què se n'han resolt, favorablement, 418. Cal recordar que existeix un període per a la presentació de recursos, i el nombre d'informes favorables podria augmentar.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que, “des de l’Ajuntament de Salou, prioritzem el benestar i la qualitat de vida de la nostra ciutadania; i, per aquesta raó, continuarem donant-li suport, després de la represa de la normalitat, per tal de garantir els serveis bàsics i essencials”.

Per la seva banda, la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha explicat que “aquesta subvenció pretén evitar que es produeixin situacions de pobresa energètica”. Enguany, ha indicat, “hem mantingut l’increment dels recursos destinats, arrel de la pandèmia, per tal d’arribar a totes les persones que ho necessitin”.

Document Actions