Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

50 famílies de Salou rebran el suport d'Aspercamp, que acaba d'obrir una subseu al municipi

diumenge 14 gener 2024

L'Associació Aspercamp del Camp de Tarragona, que es dedica a persones amb Síndrome d'Asperger, ha obert una subseu al Centre Cívic de Salou, amb l'emprendiment d'una nova etapa, consistent en realitzar teràpia presencial a la capital de la Costa Daurada.

Es tracta d'un suport assistencial i terapèutic amb psicòlegs especialitzats que beneficiarà unes 50 famílies que requereixen aquest servei a Salou i que no caldrà que es desplacin fins a Tarragona.

L'alcalde de Salou ha realçat la millora en qualitat de vida per part de totes les famílies que es beneficiaran del servei, així com el suport que dona el Govern municipal i tot l'Ajuntament de Salou a aquesta causa noble

La presentació de la subseu ha tingut lloc, recentment, a la sala Costa Daurada, amb l'assistència de la delegada de l'entitat a Salou, Susana Escribano; la presidenta d’Aspercamp, Eva Pérez; la directora de l’equip professional, Laura Recha; i la psicóloga especialitzada en TEA i responsable de l’equip terapèutic, Irene Barberán; a més de l'alcalde Pere Granados, acompanyat de les regidores de Salut i Participació Ciutadana, Cristina Berrio i Julia Gómez, respectivament.

Es tracta d'un suport assistencial i terapèutic amb psicòlegs especialitzats que beneficiarà unes 50 famílies que requereixen aquest servei a Salou i que no caldrà que es desplacin fins a Tarragona

L'alcalde de Salou ha realçat la millora en qualitat de vida per part de totes les famílies que es beneficiaran del servei, així com el suport que dona el Govern municipal i tot l'Ajuntament de Salou a aquesta causa noble.

APERCAMP Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l'any 2010. Està formada per famílies i persones amb Síndrome d'Asperger (Trastorn de l'Espectre Autista). A banda de les labors assistencials a persones afectades, crea altres projectes de suport terapèutic, com casals d'estiu, esplais, grups de suport a famílies i adults, projectes laborals, tallers psicoeducatius, conferències, xerrades a les escoles, pòdcast i activitats educatives, entre altres.

Galeria d'imatges

1705002608167.jpg

Document Actions