Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

7a Fira de Nadal Lluitant contra el Càncer

dijous 27 novembre 2008

El dissabte, 29 de novembre, el Grupo Freesia organitza amb la col'laboració del Patronat de Turisme de Salou i la esponsorització d'empreses amb tan renom com PortAventura, i la cadena Hotelera H10 Hoteles, entre altres, la celebració de la setena Fira de Nadal amb motiu de la lluita contra el Càncer.

La fira es realitzarà en el Pub Charlie Chaplin's / Christies que es localitza al carrer Falsen (davant l'Hotel Santa Monica)

S'espera la màxima col'laboració amb una estimació aproximada de 1000 participants de tota la província.

Agraïm l'impressionant suport dels començos que han proporcionat una amplia varietat d'articles que complementen els productes casolans i artesans típics de Nadal produïts pels membres voluntaris del grup Freesia tal com pastissos, postals amb dissenys de nens que s'han recuperat del càncer a la província de Tarragona, joguets, i un gran etc..

Entre les diferents activitats que es realitzaran hi haurà rifes, degustacions i s'esperarà la visita del Pare Noel amb els seus ajudants per a que els nens gaudeixin del màxim i s'emportin una fotografia de record.

El darrer any es varen recaptar més de 9000'. En total, des de novembre de 2002, el Grup Freesia ha recaptat més de 135000 euros, diners que s'han repartit igualment entre la AECC (Associació contra el Càncer) i el CNIO (Centre Nacional de Investigacions Oncològiques) i últimament amb AFANOC (contra el càncer en nens).


Si li interessa associar-se al grup Freesia o vol més informació, si us plau contacti amb Pam Gené (secretaria del Grup Feesia) al
Telèfon: 977 395 064

Document Actions