Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

A la venda les entrades pel concert de Fondo Flamenco a Salou previst pel 30 de gener

divendres 12 desembre 2008


Les entrades per anar al concert del grup Fondo Flamenco, previst pel proper 30 de gener a Salou (divendres), coincidint amb l'inici de la Festa Major d'Hivern del municipi, estan a la venda des de dijous. Les localitats es podran comprar de forma anticipada per 5 euros a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament (de dilluns a divendres de 10 a 14 hores; i dimarts i dijous de les 17 a les 20 hores); a través del Servicaixa, del telèfon 902 33 22 11; i de la pàgina web www.servicaixa.com.
Les entrades també es podran adquirir a taquilla el mateix dia de l'espectacle, però a 10 euros.

En concret, aquest conjunt de tres joves sevillans actuarà a les 22 hores, a l'Envelat que hi haurà situat al parc de la ciutat, al costat de l'Ajuntament. En aquest espai es podran escoltar temes amb crítiques a la societat i vinculats a l'actualitat com ara 'Siéntelo', 'Perdóname', 'Ojalá', 'Razón de vivir', 'Rompecabezas', 'Tu retrato', etc.

La història d'aquest grup va iniciar-se el febrer-març de 2005, quan Alejandro Astola i Rafael Ruda, actuals components del conjunt, eren companys d'escola, es van conèixer a causa de la seva afició a la guitarra, van fer-se amics i van començar a cantar en alguns escenaris . Poc després van batejar amb el nom de 'Fondo Flamenco' al conjunt musical , i van començar a portar a Rocío Ruda com a corista i a Fernando Rodríguez com a percussionista per a les actuacions. Va ser l'hivern del mateix any quan es va unir com a component Antonio Manuel Ríos, amb la qual cosa es va tancar definitivament l'estructura del grup.

Fondo Flamenco ha participat en nombrosos actes benèfics per a l'associació 'amics del poble sahrauí' amb l'objectiu de recaptar fons, així com en 'velás' de barris, pubs, discoteques'
Pel que fa a la seva discografia, l'any 2006 van enregistrar el seu primer disc, titulat 'Ojalá', que inclou 7 temes, entre els quals hi ha 'Mi estrella blanca', 'Ojalá', etc. El desembre de 2007 van gravar el seu segon disc, anomenat 'Contracorriente', on el grup crea el seu propi estil de música amb cançons com 'Escúchame mujer', 'Princesa' i 'Siéntelo'.

Document Actions