Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

A la venda les últimes entrades per al concert d'Ismael Serrano

dimecres 09 gener 2008

Només falta per vendre una tercera part de les localitats per assistir al concert d'Ismael Serrano. Aquest cantautor, recordem, actuarà al Teatre Auditori de Salou (TAS) el proper dissabte, a les 22 hores. Serà aleshores quan presentarà al municipi el seu últim àlbum, titulat 'Sueños de un hombre despierto', que inclou 13 noves cançons, com ara 'Casandra' (el primer single), 'Zamba del emigrante'' (interpretada juntament amb l'artista argentina Mercedes Sosa), 'Nana para un niño indígena' i 'Si se callase el ruido'.

Aquest últim disc, el setè, va sortir a la venda a Espanya el passat 11 de setembre i de seguida va col·locar-se en el número 1 de la llista de vendes. De fet, el treball de Serrano ha obtingut no només el reconeixement del públic, sinó també dels professionals del sector. Així, per exemple, la seva primera incursió en la indústria discogràfica va ser guardonada amb la nominació com 'Mejor Autor Revelación' dels Premios de la Música que lliura la Sociedad General de Autores y Editores (SGAE); i amb el tercer àlbum, 'Los paraísos desiertos' (2000) va obtenir dues nominacions: als Premios Goya com Mejor Canción Original pel tema 'Km.0' i als Premios Grammy Latinos 2001 com Mejor Ingeniería de Sonido. A finals del 2006, a més, va rebre 6 discs de platí i 4 d'or per les vendes totals dels seus 6 àlbums a Espanya i Llatinoamèrica.

Qui vulgui escoltar en directe a Salou a aquest artista compromès amb la societat que ha donat suport a causes com les de les Madres de la Plaza de Mayo i els zapatistas de México i actes contra el racisme i la xenofòbia, encara pot comprar les entrades a la Regidoria de Cultura, de forma anticipada fins divendres: de 10 a 14 hores (dijous també de 17 a 20 hores) o a través del ServiCaixa. Dues hores abans de l'espectacle, els interessats podran adquirir-les a la taquilla del TAS.
L'aforament del Teatre Auditori de Salou és de 579 seients i el preu del concert és de 15 euros.

Document Actions