Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

A partir d’avui Salou comptarà amb 14 nous agents interins de reforç per a la Policia Local

dimecres 04 maig 2016

Avui s’ha dut a terme la cloenda del curs de formació impartit per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a la caserna de policia de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha clausurat avui el curs d’agents interins impartit per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a Salou, junt amb els responsables de formació de l’Institut de l’ISPC; el regidor de Seguretat Ciutadana, David Gonzalez i l’inspector de la Policia Local José Luís Gargallo. En aquest curs, s’ha format a un total de 20 alumnes; 9 d’ells de Salou, els quals a partir de demà i juntament amb els altres 5 agents que han optat a una plaça en el municipi, però que ja havien realitzat el curs en edicions anteriors, iniciaran la seva feina com agents interins incorporats al cos policial de Salou fins a finals d’octubre.  

En la caserna de la policia local s’ha celebrat l’acte de cloenda del curs on l’alcalde, després de felicitar els aspirants que han superat el curs, ha dit que “esperem de vosaltres que el ciutadà us vegi com una policia propera, que està al seu costat i que fa una funció també pedagògica” i els ha volgut encoratjar a que “sigueu una policia amiga, no un cos repressor”.

Per la seva part,  l’inspector en cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, els ha encoratjat a “treballar en una professió que és apassionant però sobretot que recordeu des del minut 1 tot allò que heu après en aquest curs i que ho poseu en pràctica perquè els ciutadans esperen molt de vosaltres”.

Els aspirants  procedeixen de municipis com Torredembarra, Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Tona i la Palma de Cervelló. Un cop acabat el curs, els nous agents s’han fet una foto de la nova promoció a les escales de la caserna on ha tingut lloc el ja tradicional llançament de gorres.

A l’acte, també hi ha estat presents Jordi Jiménez, sotsinspector cap de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; Miguel Marchal, Sotsinspector Cap de la Policia Local de Torredembarra; Alexandre Alegre i Sergio Paños, agents de la Policia Local de Torredembarra que han realitzat de mentors al Curs d'Agent Interí. Per part de l’ISPC han assistit Marta Garcia, sergenta de l’Àrea de Continguts de Formació Policial; i Pepa Pastor, tècnica del Servei de Formació Policial.

Galeria d'imatges

peke.jpg
P1250856.JPG

Document Actions