Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

A partir del proper 5 de maig ja es pot demanar cita per realitzar la Declaració de la Renda

dimarts 29 abril 2014

 Un conveni de col·laboració entre el consistori i l’Agència Tributària de Tarragona facilita aquest servei gratuït a la població
 

Des del 12 de maig i fins al 30 de juny, coincidint amb la campanya de la declaració de la renda l’Ajuntament de Salou posarà a disposició de la població el servei d’elaboració gratuïta de les declaracions corresponents al 2013. Aquest servei és fruit del conveni signat amb l’Agència Tributària de Tarragona. Així, l’Ajuntament de Salou ha posat a disposició de la campanya dues funcionàries les quals atendran de manera presencial en horari de 16  a 20 hores als ciutadans que estiguin interessats. El termini previst per demanar cites prèvies comença el 5 de maig. El telèfon a on s’ha d’adreçar és el 901 22 33 44. 
Pel regidor de Gestió Econòmica, Jesús Barragán, es tracta d’un servei  al ciutadà que facilita els tràmits als ciutadans i que ja fa prop de deu anys que està disponible.
Aquest conveni se signa cada any gràcies a l’estreta col•laboració que mantenen l’Ajuntament i l’Agència Tributària de Tarragona perquè tots els contribuents del municipi que vulguin puguin realitzar la seva declaració de la renda en el mateix Ajuntament. Des d’aquests es pretén fomentar la interrelació administrativa, amb l’objectiu d’apropar-se i millorar el servei al ciutadà, perquè aquest pugui gaudir d’una atenció directa més eficaç i pugui accedir més fàcilment a diferents tipus de serveis sense necessitat de desplaçar-se del propi municipi i sense cap cost afegit pel contribuent.
 
  
 
  
 
 

Document Actions