Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

A Salou no se li ha traslladat la necessitat d’una pròrroga de la Comissió Paritària del CRT

L’Ajuntament de Salou manifesta que no s'ha posat en coneixement dels membres de la Comissió, la necessitat i els motius d’una pròrroga

dimarts 08 gener 2013

Davant la sol•licitud realitzada per la Secretaria General del Departament d’Economia de la Generalitat al president de la Comissió, d’ampliar el termini de la Comissió tècnica del CRT, que durant 4 mesos ha estat estudiant i havia de dictaminar sobre la distribució de la fiscalitat del CRT entre Salou i Vila-seca; l’Ajuntament de Salou manifesta que el president de la Comissió no ha posat en coneixement dels seus membres la necessitat i els motius d’una pròrroga. Recordem que la Comissió tenia el termini de 4 mesos que es va exhaurir el passat dilluns dia 7 de gener.
No obstant això Salou es pronunciarà al respecte en el moment que des de la presidència de la Comissió Paritària del CRT se li doni trasllat de la necessitat de la pròrroga i els seus motius.
En aquest sentit remarcar que en la última sessió de la Comissió, del dia 17 de desembre, el seu president no va posar damunt la taula la necessitat de la pròrroga.

Document Actions