Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

128 famílies Salouenques es beneficien dels ajuts econòmics per a les despeses de subministraments de la llar i taxa d’escombraries

dilluns 23 gener 2017

Les ajudes que ascendeixen a 49.678,18€ corresponen a un semestre i cobreixen les despeses de llum, aigua i gas, i la taxa d’escombraries del període 2015-2016


Donada la situació actual de crisis econòmica i la difícil situació de molts ciutadans, la Regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou va posar en marxa la concessió d’ajuts econòmics amb l’objecte de reduir les despeses de subministraments de la llar (aigua, llum i gas), i el retorn de la taxa pel servei de recepció obligatòria de recollida, tractament i eliminació d’escombraries i altres residus urbans domiciliaris del període 2015-2016.

Un cop finalitzat el termini i valorades les sol·licituds, s’han aprovat un total de 128 sol·licituds de les 150 que s’han presentat. Des de la regidoria s’han destinat un total de 49.678,18€ en ajuts. Cal dir que les sol·licituds que no s’han aprovat han estat per falta de documentació, no s’han complert els terminis durant els tràmits o simplement no complien els requisits marcats en les bases de la convocatòria.

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, ha explicat que “per cada mes de subministrament pagat durant l’últim semestre anterior a la convocatòria, s’ha volgut donar un suport econòmic puntual a aquelles famílies que pateixen una major necessitat per tal d’alleugerir-los aquesta carrega i evitar el risc de caure en situacions de pobresa energètica”.

Galeria d'imatges

imatge3.jpg

Document Actions