Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Homenatge a Josepa Morell, com a dona gran de Salou

divendres 03 febrer 2017

El Grup de Dones, amb el suport de l'Ajuntament, han organitzat un any més l’acte a la Torre Vella del municipi

La Torre Vella de Salou va ser l'escenari, ahir, de l'homenatge que el Grup de Dones de Salou, juntament amb l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, va retre a la dona gran, amb motiu de la Festivitat de Santa Àgueda. Amics i familiars van acompanyar l’homenatjada Josepa Morell, de 92 anys.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va voler felicitar l’homenatjada en nom de la ciutat. El batlle, acompanyat de la regidora d’Acció Social, Estela Baeza, i juntament amb altres membres de la corporació, va ressaltar que “la gent gran són un molt bon exemple a seguir ja que ells van ser capaços de superar èpoques difícils i tirar endavant amb molt d’esforç”.

Per la seva part, la presidenta del Grup de Dones, Isabel Aguilera, es va mostrar molt satisfeta per poder realitzar un any més aquest homenatge durant la festivitat de Santa Àgueda tot llegint un breu resum de la vida de l’homenatjada.

Josepa Morell és originària de Vilaseca. Quan tenia 2 anys va anar a viure a l’ermita de La Pineda, on els seus pares feien d’ermitanys. La Josepa va treballar a la finca dels Miarnau, on va estar al servei de la casa. També va treballar a la casa dels Pujades, on feien de masovers i a on van residir durant 30 anys. Josepa es va casar amb Esteve Giralt i van tenir 4 fills, la Carme, l’Esteve Xavier, la Marisa i la Pineda. Actualment té set néts: Toñi, Esteve, Gerard, Sergi, Genisa, Marina i l’Albert; i també tres besnéts: la Laia, l’Arnau i en Max.

Galeria d'imatges

redimensiona.jpg
P1310336.JPG
P1310321.JPG

Document Actions