Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament prorroga l’ús del parc botànic com a seu de l’associació de familiars de malalts d’alzheimer AFAS

dijous 02 març 2017

La passada Junta de Govern Local acorda prorrogar un any més la cessió de les instal·lacions  

 

La Junta de Govern Local de Salou ha acordat la pròrroga per un any més de la cessió de les instal·lacions del Parc Botànic com a seu de l’AFAS, l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou. Així, amb aquest acord es permetrà a l’entitat que sigui utilitzant com a seu social les aules de l’equipament fins al 24 d’abril del 2018.

Es dóna la circumstància que AFAS està utilitzant aquestes instal·lacions municipals des del 24 d’abril de 2012, quan es va traslladar la seu de l’entitat deixant les aules que tenien adjudicades al Centre Cívic. Així, des de meitats de maig que es va traslladar l’Àrea de Respir, permetent disposar d’un nou espai on atendre i realitzar activitats per a les persones amb alzheimer del municipi de Salou.

L’espai compta amb dues sales per realitzar activitats així com una gran zona verda adjacent on els afectats per aquesta malaltia poden gaudir d’un contacte directe amb la natura i d’un espai molt més adequat, dignificant l’atenció que els presta l’associació AFAS en el seu dia a dia.

Galeria d'imatges

botanic.jpg

Document Actions