Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La gent gran de Salou rep el tradicional homenatge durant la Festa Major

dilluns 30 gener 2017

L'envelat de la festa major ha estat aquesta tarda l'escenari de la tradicional trobada homenatge de la gent gran que any rere any s’organitza des de la regidoria de Benestar i Serveis Social en el marc de la Festa Major. Així, des de l'Ajuntament i dins de les activitats per al desenvolupament de Polítiques d'Igualació i Sensibilització per part de la regidoria d'Acció Social es munta un multitudinari berenar amb 350 persones de la tercera edat, totes elles empadronades i pertanyents a l'Esplai per a la Gent Gran, i el Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou. En aquesta trobada berenar i al voltant de la festa una nodrida representació de regidors han volgut acompanyar els més grans de Salou en la celebració on plegats han passat una bona estona en una festa amenitzada per l’orquestra Ruben’s i on la gent gran són els autèntics protagonistes.

 

L'alcalde, Pere Granados, ha volgut adreçar unes paraules de suport incondicional vers els assistents; tot dient agraint la feina “que heu fet en el passat per construir el Salou actual”. Així, el batlle ha anat desgranant alguns dels projectes de futur que; entre ells el nou BCN World “que enguany es començarà a construir i que donarà feina als vostres fills i néts”, però també un Salou “amb futur que farem entre tots; vosaltres com a element essencial i nosaltres mirant de donar sortida a les demandes de feina; amb una aposta ferma i decidida per aquelles inversions que porten treball”. A més, ha explicat que en els propers anys s’aniran remodel·lant els carrers, amb voreres noves i més àmplies; tot assegurant que pel pressupost d'enguany ja hi ha una partida d'un milió d'euros; "i això serà any rere any". I "també ens preocupeu vosaltres com a col·lectiu i farem el possible perquè tingueu qualitat de vida. Compteu amb nosaltres perquè nosaltres comptem amb vosaltres".

 

Per la seva part, la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza, encarregada de presentar l’acte ha assegurat  que “és un plaer per a mi estar amb tots vosaltres per segon any en un dels actes més especials i significatius de la festa major d’hivern que preparem amb molta cura i estima des de la regidoria” i ha afegit que “amb aquest berenar l’Ajuntament de Salou vol valorar el protagonisme que teniu en la societat dins el nostre municipi; les vostres il·lusions i el vostre esforç heu construït la història de Salou”.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1000932.JPG
P1000905.JPG
P1000910.JPG
P1000905.JPG
P1000916.JPG

Document Actions