Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La regidoria de Cultura lamenta el vot contrari dels grups a l’oposició per concedir la subvenció a les colles participants al Cós Blanc

dissabte 28 gener 2017

En l'últim ple municipal, el govern municipal de Salou (CiU-PSC) va aprovar un conveni de col·laboració amb les "colles" participants en el Cos Blanc, a fi de concedir les corresponents ajudes econòmiques que reben cada any aquestes entitats per despeses pròpies d'aquest acte.


Sobre això, la regidora de Cultura i Festes, Ma. José Rodríguez, ha manifestat que "si ja és incomprensible que es voti en contra de la concessió d'aquests ajuts a les colles del Cós Blanc, que serveixen per sufragar despeses en el muntatge de les seves carrosses i realització de les seves disfresses; molt més greu i irresponsable és que es critiqui i denunciï, com ha fet la regidora Reyes Pino, a qui facilita les ajudes a les colles".


Rodríguez afegia que "abans d'arribar a conclusions arbitràries i absurdes, la Sra. Pino no hauria de faltar a la veritat, perquè com be sap i coneix no hi ha hagut falta de previsió, ja que la situació creada de retard i complicació en la concessió dels ajuts ha estat provocada per haver hagut de complir els criteris i directrius tècniques i econòmiques imposades per la Intervenció Municipal pel que fa al procediment administratiu, i no per una mala gestió o deixadesa de la Regidoria, que porta mesos treballant aquest tema ".


Afegia també la regidora que "qui ha tingut la voluntat de posar en perill la celebració del Cos Blanc és precisament qui s'oposa a l'ajuda municipal i qui, a sobre, surt al pas criticant a aquells que s'han esforçat a buscar formes que permetin el pagament dels ajuts, malgrat els obstacles i objeccions posats des d’Intervenció". Rodríguez lamentava, doncs, la crítica "fàcil, demagògica i injusta" de la regidora Pino.

Galeria d'imatges

petitacosblanc.jpg

Document Actions