Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dóna la benvinguda a les festes majors presentant les noves pubilles i hereu

dissabte 28 gener 2017

L’actor i humorista Enrique San Francisco , pregoner de la festa, va decebre en la seva actuació al TAS perquè, segons el mànager i ell mateix estava ‘indisposat’  

 

L’empresa de management renuncia a cobrar qualsevol indemnització per la feina ja que aquesta no es va poder realitzar segons s’havia pactat prèviament

 

Després del pregó i  traca, l’envelat es va omplir de gom a gom per veure el ‘Comedy Zoo Tour’ amb Santi Millán, José Corbacho i el tarragoní Javi Sancho

 

Salou va començar ahir al vespre oficialment la Festa Major  amb la presentació de les pubilles i l’hereu i el pregó de festa. El convidat d’enguany, l’actor i humorista Enrique San Francisco va ser ahir l’encarregat d’encendre la traca i també de proclamar-ho davant els espectadors al Teatre Auditori de Salou. San Francisco però, va decebre en la seva actuació perquè, segons es van disculpar des de l’empresa de management i el mateix actor perquè, “estava indisposat” en el moment de pujar a l’escenari.  En acabar el pregó, la mateixa empresa - segons ha manifestat la regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, “ens ha demanat disculpes perquè, evidentment, l’actuació dista molt del que s’havia pactat i del que s’esperava d’un actor d’aquest renom. Ja ens han assegurat que no passaran la factura per abonar la feina de San Francisco; tampoc no ho pensàvem fer perquè no ha estat a l’alçada”. A més, Rodríguez afegia que “per nosaltres ha estat una decepció pel resultat i per la mala imatge que s’ha pogut donar però entenem que es tracta d’una causa de força major”. La regidora de Cultura però, també ha volgut lamentar les crítiques i judicis de valor que des d’alguns grups de l’oposició han començat a escampar per les xarxes socials. “Alguns grups de l’oposició han volgut aprofitar malauradament la indisposició del pregoner i la seva mala actuació per fer un desgast innecessari. Ho lamentem perquè les han fet sense coneixement de les causes per les quals el pregoner no pogués estar a l’alçada de les circumstàncies”, deia.

 

El teixit associatiu i les pubilles i hereu, els protagonistes

Ahir al vespre abans del pregó de San Francisco, l’alcalde va voler dirigir unes paraules a l’auditori del TAS. “Tots sabeu que aquesta Festa Major, la que celebrem en ple hivern, és la festa de referència, especial, diferent; la més important de Salou, perquè és la que més caracteritza la nostra identitat cultural i la nostra història festiva; i per això és la que més il·lusió i implicació genera entre les entitats i colles, la que més interès desperta entre la societat, i la que més projecció ens dóna com icona de Salou”, apuntava; i precisament per aquest fet, Granados va voler agrair les colles i les entitats, al teixit associatiu en general, la gran implicació  de les mateixes. El batlle -en aquest sentit- va tenir unes paraules pels 25 anys de trajectòria de la Colla Esbarjo Jaume I dins el Cos Blanc donat que aquesta serà la darrera ocasió que la veurem desfilar.  

En el seu discurs, el batlle també va tenir unes paraules de reconeixement per a les pubilles i hereu d’enguany “en primer lloc gràcies pel vostre interès i sensibilitat amb les tradicions, i felicitats per la vostra elecció”, els va dir i també va expressar la seva gratitud en nom de la Corporació per a les pubilles i hereu sortints, els quals han representat el municipi en diversos actes institucionals al llarg dels darrers 365 dies.

En acabar els parlaments tant l’alcalde com la regidora de Festes, Mª José Rodríguez, van lliurar al pregoner una rèplica de l’estàtua de Jaume I a més d’una placa commemorativa.

 

L’envelat ple de gom a gom

Després del pregó i la traca, la festa es va traslladar a l’envelat on tres còmics del Club de la Comèdia van fer les delícies als més de 1.500 espectadors. Santi Millán, José Corbacho i el tarragoní Javi Sancho van presentar un seguit de monòlegs en clau d’humor i van saber posar-se els espectadors a la butxaca des del minut zero.

Document Actions