Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una vintena d’artistes locals s’uneixen per demostrar la força creativa i pictòrica en la tradicional exposició de la Festa Major

divendres 03 febrer 2017

 Des d’avui i fins al 4 de març es podrà veure aquesta 16ena edició del certamen a la Torre Vella


Albert Gilabert Galiano; Ana Tiñena; Antonio Cabello; Antonio Garcia Garcia; Belarmina Gómez Andujar; Carme Sánchez Berzosa; Fernando Boira Lerin; Francisca Sierra Ramos; Herminia Vicente Lucia; Joan Fernández Mena; Jorge Ferrezuelo Bellido; Llorenç Cervelló Mañas; Ma. Lluisa Barra; Nogueras; Ma. Mercè González; Ma. Rosa Delgado Abuja; Manuel Planells Martí; Milagros Rodríguez González; Pilar Leal Nogues; Roser Rovira; Joel Cors i Sofia Gasviani són els artistes locals que aquest vespre a partir de les set mostraran el seu art en el marc de l’exposició de la Torre Vella que any rere any es programa per la Festa Major d’Hivern. Aquesta vintena d’artistes han cedit les seves obres per tal de donar forma a aquesta nova edició, la 16ena, d'una mostra amb caràcter 100% local i que aquesta tarda s’inaugurarà.
La mostra es podrà visitar de dilluns a dissabte, de 18 a 20 hores, diumenges i festius, tancat. Oberta fins al 4 de març.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

artistes.jpg

Document Actions