Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Finalitzen les obres de millora de les sales polivalents del pavelló Salou Centre

dijous 23 febrer 2017

A més s’ha fet una inversió extra de 10.000 euros en pintura i nova maquinaria fitness

Finalitzen les obres de millora de les dues sales polivalents del Pavelló Salou Centre. El pavelló, inaugurat l’any 1991, ha estat objecte d’un projecte de millora per part dels serveis tècnics municipals en el que es van dur a terme les principals actuacions a desenvolupar, com ara la neteja de l’exterior de la façana de l’edifici amb aplicacions de vernissos antigrafitis i altres elements; la renovació total del parquet esportiu existent i de les instal·lacions de fontaneria de les dutxes dels vestidors, o la renovació de l’enrajolat i del taulell d’entrada, entre d’altres aspectes.

Finalment han finalitzat les obres de millora amb la independització de la climatització de les sales polivalents i en un dels vestuaris de la piscina per tal d’evitar la condensació del sostre. A més, s’ha fet una inversió extra de 10.000€ amb l’aplicació de pintura en les sales polivalents per tal de renovar-ne l’aspecte i la incorporació de nou material i noves maquines de fitness dotant així les instal·lacions d’un millor i més modern equipament.

El regidor d’Esports, Dani López, ha explicat que “les primeres millores que es van dur a terme han servit tant per enfocar les instal·lacions de cara als jocs del Mediterrani Tarragona 2018, com per acomodar-lo per a l’ús diari de les entitats i clubs esportius de base així com pels usuaris del dia a dia”. López, ha afegit que “un cop posats en les millores, des de la regidoria, també hem volgut millorar les dues sales polivalents millorant-ne la climatització i la imatge, així com l’adquisició de nou material i noves maquines fitness”.

Galeria d'imatges

esports.jpg
P1000720.JPG
P1000720.JPG

Document Actions